Zobraziť přihlasovací formulár

Emka a jej testovanie LEGO DUPLO Rodinný dom 3v1

Emka a jej testovanie LEGO DUPLO Rodinný dom 3v1

Ahoj všetci.

Chceme s Vami zdieľať naše skúšanie LEGA DUPLO rodinný dom 3v1. Sme s Emkou nadšené a vdačné,že ste si vybrali práve nás. Emka teraz objavuje svet a toto LEGO DUPLO uchvátilo nie len Emku ,ale aj nás rodičov. Balenie prišlo krásne farebné ,veľké s obrázkom čo možeme očakávať. Možno jediná vec,ktorú by som pridala na takúto vačšiu krabicu je plastová rúčka ,aby sa krabica dala lepšie prenášať. Inak veľmi oceňujem obal na manuál,kam si ho bezpečne odložiť. Rovnako super bolo balenie lega. Už len rozbaľovanie bol zážitok pre Emku ,kde si podľa krabice hľadala časti v balíkoch. Balenie LEGA DUPLO bolo urobené naozaj tak aby sa nič nepoškodilo.

 

Ako rodič sledujúci moje dieťa ako sa hraje so stavebnicou LEGO DUPLO musím povedať ,že samú ma prekvapuje ako vrelo Vám budem odporúčať túto stavebnicu.

Emka je vo veku o chvíľku 3 roky. Komunikácia,sociálne väzby, logické myslenie, zručnosti a mnoho dalších je práve vo vývoji. Táto stavebnica LEGO DUPLO Vám vychádza na pomoc. Obsahuje viacero panáčikov, zvieratká,auto,kolobežku, množstvo drobných detailov ktoré máme v domácnosti a bežne využívame. Naozaj ma prekvapilo ako krásne sa vyhrali nad detailami. Samotnú Emku očarila svietiaca lampa ,ktorá mení svetlo.Hneď sa hrala a imitovala naše večerné ukladanie sa a čítanie rozprávky.

Ďalej záchod ,kde mohla dávať záchodovú misu ,hore dole. Taká milá vec počas prvého dňa kedy sme to skúšali bola,že Emka sa rozhodla ísť na záchod ,nie na nočník po tom ako sa hrala so stavebicou a rozprávali sme sa o tom ako už môže chodiť aj ona takto na záchod. Po tom si umyť ruky,utrieť (tu mysleli aj na drobné uteráčiky, prikrývky,..) 

A množstvo iných situácií,ktoré pomáhajú. Aj keď toho bude viac na čítanie ,musím spomenúť aj napríklad ako sme sa učili čakať v rade s panáčikmi na šmýkačku,ktorá je tiež v tejto stavebnici.

Oceňujem tiež toto LEGO DUPLO rodinný dom 3v1 práve pre možnosť vyskladať si dom na 3 rôzne spôsoby ,takže dieťa bude mať pocit novej veci ak ho omrzí niektorá z verzií. Návod bol jednoduchý a zrozumiteľný. Skladanie zábavné aj pre mňa, Emka pomáhala keď som jej ukázala kde vkladať lego.

No po dostavaní sa rozhodla popremiestnovať kocky a pomeniť nábytok podľa svojho vkusu ,čiže kreativite popustila uzdu a neriadila sa manuálom ako mamka :) .

Veľkosť kociek je pre 3r veľmi vhodná. Sladanie a rozkladanie kociek je jednoduché. O niečo náročnejšie pre menšie deti aspoň zo začiatku je vkladanie rámu do okna alebo dverí, kde je to potrebné viac zatlačiť.

Na záver by som už len nápisala, že Emku toto LEGO DUPLO mimoriadne bavilo, je to prvá hračka pri ktorej sa Emka pohrala dlhšiu dobu samostatne bez vyžadovania si asistencie. 

Takže za nás odporúčam všetkými 10 :)

 

 

0.0
Publikované , prečtené 172x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku