Zobraziť přihlasovací formulár

Recenzia LEGO DUPLO 3in1 Family House

Recenzia LEGO DUPLO 3in1 Family House

Keďže malá ešte len práve teraz oslavuje tri rôčky, stavanie domčeka podľa návodu ju ešte nezaujalo. Ako prvé si zo škatule vybrala postieľky a panáčikov a začala ich ukladať na spánok. Všetkých pekne poprikrývala a spievala im uspávanku. Dlho sa hrala aj s autíčkom - skvelé je, že sa dá pekne púšťať a normálne ide. Okúzlila ju svietiaca kocka - tú si opakovane zapínala a vypínala. Nadšená bola aj z toalety - dosku asi dvadsaťkrát zdvihla a dala naspäť :-) Figúrkam psíka a mačičky dávala papať pizzu a rastlinku pripla na strechu autíčka - vraj je tak krajšie.

Najviac zaujalo ukladanie panáčikov na spánok

So stavbou domčeka jej pomohol braček - 8 rokov - ktorý je pedant a snažil sa naozaj postupovať podľa návodu. Maruška to však videla inak a stále niečo premiestňovala - napríklad sprchu chcela mať úplne inde, rovnako aj aj kuchynský robot a nočné stolíky. Napokon sa pustila aj do kreatívnejšieho prestavovania strechy, čo už braček psychicky nezvládol a vzdal to. Marušku najviac bavilo ukladať panáčiky na spánok a opätovne ich budiť. Hneď v prvý deň ju LEGO DUPLO zabavilo asi na dve hodinky, čoje v jej prípade rekord, lebo väčšinou je jej pozornosť nestála.

Druhý deň sa rozhodla domček kompletne rozbúrať a kocky si stavala podľa seba. Panáčiky už skončili aj v kočiariku a vozí ich po celom dome. 

Univerzálnosť kociek je top

Ja osobne oceňujem pestrosť zloženia kociek - v škatuli je ich totiž mnoho univerzálnych, čo je úplne skvelé na rozvoj kreativity, ale super sú práve aj presne definované kocky ako sprcha, kuchynský robot, nočné stolíky, postieľky - s ktorými sa dá aj abstraktným stavbám dieťaťa dať punc účelovosti. Svietiaca kocka potešila aj mňa, rovnako ako gumené dlhé liany - rastlinky. 

Malú nadchli nádoby na odpadky, svietiaca kocka i kufrík

Malej sa ešte veľmi páčia aj zberné nádoby na separovaný odpad - pekne sa do nich snaží vkladať "odpadky". Už jej vysvetľujem čo kam patrí a prečo. Nadšená je aj z kufríka - tvári sa, že cestuje a pobehuje s ním po dome.

Celkovo toto LEGO DUPLO 3in1 Family House považujem za naozaj veľmi vydarené. Pre dievčatko je to skvelá verzia domčeka pre bábiky, ktorá je však kreatívna a dá sa s ňou robiť množstvo vecí, čo s bežnou hračkou nemôžete. Vychytávky ako toaleta a spomínaný kuchynský robot sú top. Malú doteraz lego veľmi nezaujímalo, no odkedy máme tento model, hráme sa s ním zatiaľ každý deň. 

0.0
Publikované , prečtené 135x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku