Zobraziť přihlasovací formulár

Adamko testoval nové Lego Duplo :)

Adamko testoval nové Lego Duplo :)

LEGO DUPLO u nás patrí medzi hračky, ktoré s Adamkom rastú a baví ho rovnako v súčasnom  veku, ako ho bavili pred dvomi rokmi. Každú sadu vždy staviame poctivo podľa návodu, najzábavnejšie hry ale prichádzajú vo chvíli, keď Adamko zostavuje kocky podľa vlastnej kreativity. Mnohokrát až žasneme nad fantáziou a detailami jeho výtvorov.

Preto sme sa nemohli dočkať chvíle, kedy nám dorazí balenie LEGO DUPLO - Zvieratá z celého sveta. Tak ako každé dieťa, i Adam miluje prekvapenie a čím vačšia krabica, tým vačšie nadšenie. Veľkosť balenia tentokrát prekvapila jeho, ale aj nás rodičov - vaščie DUPLO jsme nikdy neotevárali.

Z krabice sme vytiahli nádherný farebný svet v podobe kociek, častíc a 22 zvierstiek z celého sveta. Súčasťou balenia je aj mapa sveta, na ktorú sú zvieratá nakreslené na kontinentoch, na ktorých prirodzene žijú. Adam má čerstvo štyri roky, velmi intenzívne ho zajuíma svet okolo neho a medzi najobľúbenejšie témy patriacsamozřejme zvieratá. Snažíme sa už vyberať hračky, ktoré okrem kreativity rozvíjajú aj vedomosti a hlavne prirodzenú túžbu po vedomostiach a táto sada to perfektne splňuje. Okrem toho, že se snažíme okolo zvierat stavať ich prirodzené prostredie, rozprávame si o tom, ako žijú a aké zvuky vydávajú. S tým perfektne pomáha kocka, ktorá vydáva zvuky všetkých zvieratiek zo stavebnice.

 

Stavebnica mala obrovský úspech pri každej detskej návšteve, určite by sme ju doporučili ako krásny a smysluplný darček, ale aj ako úžasnú edukatívnu pomocku do jesličiek a školok.

 

5.0
Publikované , prečtené 547x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku