Zobraziť přihlasovací formulár

Testovali sme Lego DUPLO :)

Testovali sme Lego DUPLO :)

Veľmi nás potešilo,keď sme sa dozvedeli že budeme testovať nové Lego DUPLO Divoké zvieratá sveta.

Po príchode všetkých členov rodiny sme sa pustili do rozbaľovania ozaj veľkej škatule Lega. Pri otváraní som si hneď všimla balenie jednotlivých častí a návodu.Oceňujem papierový obal v ktorom bol návod, pretože si ho tam môžeme kedykoľvek odložiť a vieme,že sa nám nepokrčí.Potešila aj menšia škatuľa, do ktorej sa zmestí celé lego. 

Novinkou pre nás je zvuková kocka Duplo, vďaka ktorej sme si vypočuli zvuky zvierat a prírody, ktoré sa z kocky "vynorili" po stlačení zázračného gombíka. Kocka Duplo mala úspech u 2 ročného Kajka, 4 ročného Mateja,ale zaujala aj 8 ročného Jakubka. Vypočuli sme si všetky zvuky a chlapci hádali, ktorému zvieratku daný zvuk patrí. Dvíhali zvieratá podľa toho, ktoré zviera počuli. 

 

Balenie obsahovalo aj veľkú mapu sveta, vďaka ktorej som chlapcom priblížila kde majú jednotlivé zvieratká svoj domov. Po postavení celej stavebnice sme si naše stavby rozmiestnili a naučili sme sa zábavnou formou pomenovať jednotlivé kontinenty. Mapu si najviac užil náš najstarší. 

Stavebnica obsahuje 22 rôznych zvierat z rôznych kútov sveta. Perfektne padnú do každej detskej rúčky :) Výhodou je,že niektoré zvieratá majú aj svoje mláďatá. To bol ďalší dôvod na vzdelávanie - najmladší drobec sa naučil priradiť mláďatká k mamičke. 

 

Neviem či som sa zo stavebnice tešila viac ja alebo deti :) Pri troch deťoch sa u nás Lego kociek nazbieralo celkom dosť,ale táto sada je jednoznačne najkrajšia akú máme. Krásna farebná, poučná, s množstvom zvieratiek,stromov,kvetiniek.So zvukovou kockou, skvelou mapou a nekonečnými možnosťami príbehov a hier. Keďže sa blížia najkrajšie sviatky v roku, odporúčam túto stavebnicu všetkým mamičkám, ktoré chcú vidieť svoje detičky pri vianočnom stromčeku s veľkým úsmevom na perách. Určite poteší každé dieťatko :) Ďakujeme, že sme túto skvelú stavebnicu mohli otestovať, dozvedieť a naučiť sa niečo nové. 

4.5
Publikované , prečtené 418x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku