Zobraziť přihlasovací formulár

Testujeme Lego Duplo-Divoké zvieratá z celého sveta

Testujeme Lego Duplo-Divoké zvieratá z celého sveta

Lego Duplo je najobľúbenejšia hračka mojich dvoch synov Miška 4,5roka a Alexka, ktorý oslávil teraz svoje 3.narodeniny. Lego Dupla máme doma veľké množstvo rôznych sérii za posledné 3 roky. Nepoznáme nikoho,kto by ho mal viac ako my :)

Teraz sme mali možnosť otestovať toto krásne nové Lego Duplo - Divoké zvieratá z celého sveta. Toto Lego je najväčšie a zároveň aj najkrajšie aké dostali. Lego obsahuje až 22 figúrok zvieratiek a k tomu množstvo dielikov,z ktorých si dieťa postaví ich prostredie,v ktorom žijú či potravu,ktorou sa živia- napríklad stromy,palmy, ľadovce, kvety či banány pre opicu.

Toto Lego Duplo je výnimočné od ostatného Lego Dupla, ktoré máme vo viacerých veciach. Obsahuje krásnu veľkú podložku - mapu celého sveta, na ktorú si môžu detičky uložiť Lego a zvieratká na jednotlivé kontinenty,kde zvieratká žijú. Táto mapa je zároveň aj super pomôcka pre starších súrodencov školákov, ktorí sa potrebujú učiť a spoznávať jednotlivé kontinenty na mape :)  Súčasťou tohto Lega je aj jedna kocka Duplo - zvuková kocka, ktorá keď dieťatko stlačí gombík prehráva reálne zvuky zvierat. Je to super najmä pre menšie deti, ktoré teraz spoznávajú zvieratká a ako ktoré robí. Ale super aj pre trochu väčšie deti ako tie moje- snažili sa napodobňovať napríklad slona :) toto Lego je výnimočné aj čo sa týka figúrok. Žirafa dokáže hýbať krkom hore-dole či opica vie mávať rukou. Lego Duplo má krásne pestré farby, dobre sa drží aj v malých rúčkach. Je kompatibilné s iným legom duplom. Podporuje detskú fantáziu.

 

 

Moji synovia vo veľkom rozvážajú po mape zvieratká v hasičskom či nákladnom duple aute alebo sa kocka Duplo policajt šmýka na tučniakovej šmykľavke :) Lego Duplo rozvíja jemnú aj hrubú motoriku, rozvíja kreativitu a detskú predstavivosť. Lego Duplo hodnotím veľmi pozitívne a určite budeme ešte stále rozširovať našu zbierku:) 

0.0
Publikované , prečtené 422x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku