Zobraziť přihlasovací formulár

Testovanie - LEGO DUPLO Divoké zvieratá sveta

Testovanie - LEGO DUPLO Divoké zvieratá sveta

Naše deti sa veľmi radi hrajú s legom. 2,5 ročný syn najviac s LEGOM DUPLO, stavia si rôzne garáže, dopravné prostriedky, domy, zoologickú záhradu a 6,5 ročná dcéra si tiež rada stavia aj z LEGA DUPLO alebo LEGO Friends. Preto sme sa veľmi potešili, keď sme dostali možnosť otestovať LEGO DUPLO Divoké zvieratá sveta. Po krátkom čase od potvrdenia účasti nás prekvapil kuriér s velikánskou krabicou. To bolo pre nás prvé veľké prekvapenie :-) Druhé nastalo, keď deti krabicu rozthali a v nej uvideli druhú krásnu farebnú krabicu s legom. Už vtedy výskali od radosti a to videli len obrázok.

Vo vnútri bola poskladaná kartónová mapa sveta, naozaj veľmi peká, farebná, so všetkými siedmimi  kontinentami a typickými zvieratkami a rastlinkami pre každý kút sveta. Už podľa tohoto sa deti dokážu veľa naučiť. 

No a samozrejme sa v krabici nachádzali kocky LEGO DUPLO (142 dielikov), veľkosťou vhodné už pre najmenšie detičky a úžasné zvieratká (22 kusov) - nádherne farebné, veľké a žirafa dokonca s pohyblivým krkom. Najväčším prekvapením bola pre deti kocka vydávajúca zvieracie a prírodné zvuky.

Hneď po vybalení všetkých kociek sa dcérka pustila do skladania podľa priloženej predlohy, maminka tiež neodolala toľkej nádhere a skladali sme spolu, pretože sme sa nevedeli dočkať hotového výtvoru. S každou poskladanou časťou sme sa viac a viac tešili :-). Synčeka najviac zaujali zvieratká a kocka. Pri hre s týmto legom sa deťom rozvíja nielen jemná motorika, ale aj tvorivosť, kreativita, veľa sa naučia a majú naozaj veľkú radosť z toho. Nakoniec si deti hotové dielo vystavili na skrinku, je to nádherný doplnok do detskej izby.

....a nakoľko idú Vianoce, budem ho všetkým odporúčať.

 

0.0
Publikované , prečtené 3903x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku