Zobraziť přihlasovací formulár

LEGO DUPLO Divoké zvieratá sveta - Testovanie

LEGO DUPLO Divoké zvieratá sveta - Testovanie

Veľmi nás potešilo, keď sa nám nedávno naskytla možnosť otesovať stavebnicu LEGO DUPLO Divoké zvieratá sveta. 

Keď dorazilo to obrovské prekvapenie , doslova obrovské , pretože krabica je skoro taká veľká ako naša 2,5 ročná dcéra :) , tá zvedavosť a radosť už aj z rozbaľovania nemala konca .
Ohúrilo nás množstvo farieb viacerých odtieňov a počet zvieratiek ( v stavebnici ich je až 22ks). Hoci je toto LEGO DUPLO skôr pre menšie deti, zaujalo a prilákalo aj môjho staršieho skoro 7 ročného syna.

 

Keďže dcérka miluje zvieratká, tá hneď schytila obľúbenú pandu, opičku,tučniakov,  žirafu, ktorá má dokonca ohybný krk a všetky si ich začala ukladať vedľa seba.Syn jej zatiaľ pomáhal so skladaním ostatných komponentov podľa priloženej brožúrky s návodmi. A zapojila sa aj maminka s ockom a musím úprimne povedať, že zabavili sme sa všetci :) Dcérke sa ešte veľmi zapáčili kvetinky  , ktoré sada tiež obsahuje a každý deň si ich spája do výšky a teší sa, aký vysoký “užový strom” poskladala. :)  Všetky tieto dieliky vrátane zvieratiek  sú ako stvorené pre také malé ručičky. 

Sada LEGO DUPLO Divoké zvieratá sveta obsahuje aj veľkú podložku s mapou sveta so znázorneným prirodzeným prostredím zvierat. Super je, že je z hrubšieho kartónu a tak sa rýchlo nezničí . Kontinenty su farebne rozlíšené  a na každom sú znázornené zvieratká a rastliny/stromy , ktoré napomáhajú lepšej predstave o danej krajine. 

A čo nás všetkých veľmi milo prekvapilo, je topka v tejto sade a to je zvuková kocka. Prehráva realistické zvuky zvierat a prírody, čím celá stavebnica ožíva priamo pod rukami. 

Čo veľmi oceňujem je, že deti sa nielen zabavia ale zábavnou formou sa aj naučia niečo nové.Učia sa jemnej motorike , spoznávať zvieratká a ich prirodzené prostredie, v ktorom žijú , rozvíja  kreativitu a komunikačné schopnosti. 

Táto stavebnica sa tak zapáčila aj sestre a jej deťom, že už si ju zaobstarali aj oni a tešia sa z nej rovnako ako my :) Vrelo odporúčam všetkým , je to výborný darček napr. na blížiace sa Vianoce . 

 

0.0
Publikované , prečtené 296x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku