Zobraziť přihlasovací formulár

Testovanie stavebnice LEGO DUPLO Divoké zvieratá sveta

Testovanie stavebnice LEGO DUPLO Divoké zvieratá sveta

LEGO DUPLO Divoké zvieratá sveta sme testovali spolu s našou 1,5 ročnou dcérou a i keď je toto LEGO určené pre deti 2+, naša dcéra sa s ním vie vyhrať už teraz. Podporuje to jej jemnú motoriku a lepšie sa naučila uchopovať a držať malé predmety. Jej najobľúbenejšia činnosť nie je paradoxne spájanie kociek LEGO, ale rozpojovanie jednotlivých dielov. Už samotné prvé poskladanie celej stavebnice bolo preto pre nás výzvou! Museli sme byť s manželom v skladaní kociek LEGO rýchlejší než naša dcéra v ich rozdeľovaní. Nakoniec sa nám to ale podarilo a zažili sme pri tom kopec zábavy!

  

LEGO obsahuje 22 figúrok zvierat, ktoré sú našimi pomocníkmi v rozvoji reči u dcéry. Napodobňujeme jednotlivé zvuky zvierat a zvuková kocka nám dotvára reálne zvukové prostredie džungle. Je to momentálne najobľúbenejšia hračka, stavanie a rozkladanie kociek LEGO DUPLO máme na dennom programe. Ak uvažujete nad vynímočným vianočným alebo narodeninovým darčekom, tak LEGO DUPLO Divoké zvieratá sveta tým darčekom určite je!

 

Vo svete LEGO DUPLO stavebníc sme ešte len nováčikovia, vlastníme len ďalšie dve malé stavebnice, ale už teraz vieme, že LEGO DUPLO nás bude sprevádzať ešte dlhú dobu, bude s nami rásť a my s ním. Jednotlivé stavebnice LEGO DUPLO sa totiž dajú prepojovať, sú medzi sebou kompatibilné a tak umožňujú popustiť uzdu kreativite a fantázií a vytvoriť zaujímavé diela!

0.0
Publikované , prečtené 277x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku