Zobraziť přihlasovací formulár

TESTOVALI SME LEGO DUPLO- ZVIERATÁ CELÉHO SVETA

TESTOVALI SME LEGO DUPLO- ZVIERATÁ CELÉHO SVETA

Veľmi som sa tešila, keď nás vybrali do testovania LEGO DUPLO. S legom máme len tie najlepšie skúsenosti a je to jedna z našich najobľúbenejších hračiek. Zároveň moja 3 ročná dcéra miluje žirafy a ostatné africké zvieratá. 

Lego nám dorazilo veľmi rýchlo a najskôr ma milo prekvapila jeho veľkosť, pretože je naozaj obrovské. Krabicu sme rýchlo rozbalili a jej obsah nás potešil ešte viac. Moja dcéra hýkala a výskala od radosti, keď uvidela koľko je vo vnútri zvieratiek a ako celé lego hýri farbami. 

Prvý deň sme pri ňom presedeli rovné 3 hodiny :). 

Všetky časti boli starostlivo zabalené buď v sáčkoch, alebo v samostatnej krabici. Súčasťou celého LEGA  je aj veľká mapa celého sveta, na ktorej sú zvieratá zobrazené. Pre detičky, ktoré majú zvieratá radi je veľmi náučné vidieť, na ktorom mieste na zemi prirodzene žijú. To na začiatku zaujalo aj moju dcéru. Čo hodnotím pozitívne je, že mapa je z tvrdého kartónového papiera, takže sa tak ľahko nezničí. 

Ďalším milým prekvapením bola LEGO kocka s tlačítkom, ktoré vydáva zvuky všetkých zvierat, ktoré obsahuje a zároveň aj príjemné zvuky džungle. Myslím, že je to netradičný a zaujímavý doplnok celého LEGA. Deti určite zaujme, pretože tá naša putovala na druhý deň do školky spolu so žirafou, ktorá hneď dostala aj meno :) 

Čo hodnotím ako najpozitívnejšie je, že kocky majú presne veľkosť do detských ručičiek, ľahko sa napájajú na seba. Zvieratá sú naozaj krásne prevedené, pôsobia veľmi milo. 

Celé LEGO je naozaj nie len edukatívne, ale formuje aj kreativitu, keďže dieťa si môže vystavať čokoľvek- úprimne my sme vôbec nepoužili brožúrku, kde sú nákresy stavieb z LEGA. 

 

Jediné čo by som hodnotila negatívnejšie, je že okrúhle stromy sa na seba napájali trošku ťažšie, a moje dieťa sa pri nich dosť narozčulovalo :D.

Inak by som LEGO hodnotila 9/10. Je naozaj obrovské, skladačky a zvieratá sú pevné, odolné nárazu a krásne prevedené. Určite je to nádherný darček pod stromček pre malé detičky, pri ktorom sa zabavíte aj spoločne.  

0.0
Publikované , prečtené 283x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku