Zobraziť přihlasovací formulár

Ako vrátiť život starým veciam - časť 2 - vianočné svietniky

Ako vrátiť život starým veciam - časť 2 - vianočné svietniky

Naposledy to bolo, keď som zistila, že sa mi za uplynulé roky nazbieralo doma veľa rôznych vecičiek, ktoré mi iba tak ležia v krabiciach. Občas som niečo kúpila, pretože sa mi to páčilo, niektoré veci som povyberala z darovaných kytíc, niečo bolo doma už roky.

A keďže sa blížili Vianoce, tak som sa rozhodla vyrobiť svietniky - také, ktoré nezvädnú a budú tešiť viac rokov. Použila som nádobky zo starých svietnikov alebo samotné svietniky, nevyužité staršie dekoračné obaly na kvetináče, drevené halúzky, sviečky a rôzne dekorácie a stužky, ktoré sa mi za roky nazbierali - viete ako to chodí, jeden rok je moderné to iný ono, tak som veci odkladala a odkladala.

Veľkým pomocníkom je tavná pištoľ, ale pomôže aj pevnejší motúzik mavšej farby a hmota na aranžovanie kvetov (môže byť aj piesok či drobné kamienky, ktoré udržia sviečku a dekorácie. A  potom už len smelo do toho - ja dopredu nikdy neviem čo z môjho tvorenia vznikne, prikladám, vymieňam dovtedy, pokiaľ nie som s výsledkom spokojná. Ak doma tiež nájdete zvyšné nevyužité drobnosti, smelo do toho.

0.0
Publikované , prečtené 205x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku