Zobraziť přihlasovací formulár

Panna február 2022

Panna február 2022

Panna

Všeobecne: Domov a rodina, to sú ústredné témy tohto mesiaca pre Vás milé Panny. V niektorých rodinách sa rozrastie počet členov, niektoré sa rozhodnú posunúť svoj vzťah o krok vyššie. A poniektorí sa budú rozhodovať kde sa usadiť. Skrátka tieto hlavné témy sa budú prelínať celým mesiacom a povedzme si úprimne, je to ten najkrajší čas , tak si to užite poriadne.

Práca: o pracovnej stránke budete vo februári mimoriadne spokojní, pokoj a pohoda v rodine sa prenesie aj na pracovisko a Vy budete mať silu a energiu na riešenie aj tých najťažších pracovných úloh tak aby boli nadriadení spokojní. Čo sa samozrejme môže odraziť aj na výplatnej páske.

Láska: V láske Vás čaká nová vášeň , niektorí sa môžu znova zamilovať , len pozor aby to nebol niekto tretí a Vy ste si nakoniec namiesto pohody neprivolali problémy do vzťahu. Žiaden flirt nestojí za to, aby ste stratili istotu a lásku ktorú máte teraz.

Zdravie: Ak ste doteraz bojovali s nejakým zdravotným problémom, môžete sa pripraviť na zlepšenie stavu . Možno ak sa naučíte viac oddychovať , bude to pre Vás znamenať aj dobré zdravie do budúcnosti.

Posolstvo od anjelov: Vyjadrite sa presne.

0.0
Publikované , prečtené 241x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku