Zobraziť přihlasovací formulár

Rak február 2022

Rak február 2022

Rak

Všeobecne: Ste vo svojom živle a máte pocit, že zvládnete aj nemožné. Posledné obdobie nebolo práve najjednoduchšie pre Vás ale bolo potrbné na to, aby ste prehodnotili svoj doterajší život a pozreli sa aj na tú jeho tienistú stránku. Teraz keď už viete čo ste tam našli, je čas sa podľa toho zariadiť.

Práca: Možno ste poslednú dobu neboli spokojní v práci , a zvažovali ste aj odchod, ale to je už minulosť. Vstúpili ste si sami do seba a našli vo svojom vnútri dostatok sily na zmenu . ale nie odchod, skôr nové nastavenie a smerovanie v už zabehnutom biznise.

Láska: V láske sa neustále motáte z jednej strany na druhú a to len preto, že nedokážete prestúpiť svoj vlastný tieň. Stále sa motáte v minulosti namiesto toho , aby ste ju nechali tak a začali odznova. Čaká na Vás nová vášeň, nové stretnutia a nové lásky, bohužiaľ doteraz si to blokujete Vy sami svojimi myšlienkami a uväznením v minulosti. Skúste sa nadýchnuť a povedať si DOSŤ.

Zdravie: Je čas vyliečiť svoje vnútro, zlomené srdce naozaj bolí a tak sa prestaňte ľutovať a vyjdite zo svojho vnútra do sveta kde na Vás čaká pokoj a pohoda. Inak si privodíte zbytočné zdravotné problémy.

Posolstvo od anjelov: Jednajte !

 

0.0
Publikované , prečtené 247x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku