Zobraziť přihlasovací formulár

Baran február 2022

Baran február 2022

Baran

Všeobecne: Čas spravodlivosti, rozvážnosti ale aj váhavosti – to bude február pre Baranov. Na pomyselnú misku váh si budete často klásť otázky, na ktoré stále nenachádzate odpovede. Možno budete pociťovať podobne ako Ryby nespokojnosť s niektorými oblasťami života, ale to je úplne v poriadku. Veď ak by bol človek so všetkým spokojný, tak by nerobil zmeny a neposúval sa vo svojom živote ďalej a ďalej .

Práca: V práci dávajte pozor na neprajníkov, často môžu byť práve v okruhu Vašich najbližších spolupracovníkov. Majte oči otvorené dňom aj nocou . Niektorí sa budú cítiť veľmi vyčerpaní z tejto situácie a napätia a tak začnú plánovať zmenu pôsobiska alebo úplnú zmenu v pracovnej sfére. AK si všetko správne naplánujete a nebudete reagovať zbrklo, máte pred sebou skvelý čas.

Láska: Láska pre Baranov vo februári nebude to pravé orechové... Neistota, únava, pocit , že už nevydržíte ani minútu... to budú pocity s ktorými sa budete potýkať v tomto mesiaci. Mnohí si zbalia svoje veci a poberú sa za lepšími zajtrajškami. Pretože tam kde nie je láska, nemá zmysel ostávať.

Zdravie: Tak ako sa hovorí, že z trojuholníka života (láska – zdravie – práca) musí fungovať aspoň jedna strana , tak u Vás to je práve zdravie. Môžete si užívať život naplno a nerobiť si starosti aspo§ v tomto ohľade.

Posolstvo od anjelov: Nie je vhodné doba

0.0
Publikované , prečtené 205x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku