Zobraziť přihlasovací formulár

Masážne sviečky: zážitok pre telo,nos,oči aj dušu

Masážne sviečky: zážitok pre telo,nos,oči aj dušu

  Keď som do roky dostala po prvýkrát tento typ sviečky,nevyvolával vo mne žiadne zvláštne pocity.Áno,bola pekná designom (tá prvá mala sklenený krčiažkový obal naplnený smotanovobielym voskom s knôtikom).Voňala.No nie priveľmi výrazne,Nezapálená skôr veľmi jemne.No zistila som,že to,čo je na prvý pohľad nevýrazné je po zapálení veľmi príjemné. Áno,sú ľudia,ktorí zapália sviečku,položia ju na stôl,krbovú rímsu,vaňu či iný vhodný podklad a kochajú sa... blikotavým svetlo vyvolávajúcim romantické pocity (či spomienky),vôňou,ktorá dokáže primerane naladiť podľa Vášho výberu.Ale tento typ má BONUS NAVYŠE: dá sa ňou masírovať.Stačí,keď sviečku necháte primerane dlho rozhorieť,aby vznikla malá "kaluž" roztopeného vosku.Keďže ide o sójový vosk,alebo zmes bambuckého vosku a mandľového oleja,jeho teplota sa pohybuje max.okolo 40°C a preto je prijateľný na masáž TELA (upozorňujem,že NIE na tvár,ktorá je oveľa citlivejšia!). Ak ste nikdy takouto sviečkou nemasírovali,na prvé použitia odporúčam sviečku po rozohriatí na chvíľku sfúknuť a olej vyliať do dlane a takto začať masáž (napr.boľavý chrbát,plecia,kríže...). Ak ste už zbehlejší a troška skúsenejší,môžete nechať sviečku horieť a nalievať roztopený vosk cez svoju ruku (ktorú máte položenú na pokožke masírovanej osoby) a stekaním pomedzi prsty ho pomaly začať spracúvať a vmasírovavať :-D. Zážitok naozaj stojí za to! A to pre OBE strany ...tak masírovaného ako masírujúceho ! Intimita,relax,vôňa,teplo ... prináša uvoľnenie a vyslovene senzuálny zážitok.

  Touto sviečkou sa viete zavďačiť aj svojim blízkym,ktorí majú radi masáže.Wellness nemusí byť drahá,náročná či zahraničná záležitosť.Viete si úžasné relaxačné techniky dopriať aj v intimite domova,najmä v dnešnom neistom,chorom a uponáhľanom covidovom svete ...

   A možno svojho profi maséra naučíte niečo nové .-D, čo ešte nevyskúšal a práve Vy mu otvoríte nové možnosti ... Tak nakuknite do sveta bylín,relaxu,zdravia a pohody a skúste novinku !   

 

0.0
Publikované , prečtené 351x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku