Zobraziť přihlasovací formulár

Recept na angínu bez antibiotík - deň 4. a 5.

Recept na angínu bez antibiotík - deň 4. a 5.

Toto spisujem ráno 6. deň a už si presne nepamätám, ktorý deň som sa kúpala.

Aha, asi to bolo podvečer v 4. deň. To bolo samozrejme v neprospech liečby, ale nutné. Okrem vlasov to potrebovali aj moje nervy a črevo. Keď nejem, nekakám. To je samostatná kapitola. Bolo to menšie zlo a hotovo.

Štvrtý deň

Už som cítila, že najhoršie je za nami. Spomenula som si na radu lekárky svojich detí, ktorá vždy, keď boli choré, pripomenula B vitamín. Dala mi aj iné rady, ktoré pomohli. Aj také, čo nepomohli. Aj ma párkrát naštvala. Ale vcelku som jej vďačná.

Takže tentokrát zapíjam teplou vodou B-komplex. Mizivé množtsvo B vitamínov, ale sympatické balenie v skle a malinké tabletky s okrovým lakom známe z detstva, keď iný B-komplex ani nebol, upokojujú moju dušu.

Už sa cítim živšia. Dokonca sa slobodne rozhodujem nenásilne si zacvičiť 5 Tibeťanov, ktorých som sa naučila pred 2 týždňami z youtubu. Na inšpiráciu: 5 tibeťanov Andrea pre Fitshaker.sk

Nakoniec boli len štyria. Lebo posledný som vyhodnotila ako príliš náročný vzhľadom na môj zdravotný stav. Netrúfla som si na ten predklon s hlavou dole. Ale inak mi prospeli, odporúčam.

Piaty deň

Konečne som sa dobre vyspala. Hneď sa cítim lepšie. No dobre, je to aj tou zelenou kávou, ktorá mi za daných okolností dokonca chutila. Mala som ju včera v priebehu dňa a účinok sa dostavil. U mňa káva začne fungovať ako tonikum až po pár hodinách, lepšie po nej spím a ráno sa cítim sviežo. Dvíha mi tlak, ktorý mám inak nízky, takže ma berie na spanie kedykoľvek si čo len na minútku ľahnem.

Dnes bude "netradičná" ranná rozcvička - treba poumývať dlážky.

Ešte si pridávam pár cvikov na nohy. A nové 4 supercviky na zadok. Našla som na webe na stránke cvicte.sk - 4 top cviky na sexi a pevný zadok.

Idem na schodisko poliať kvety. Inak nevychádzam von do zimy. Kvôli prevencii tých dutín.

 Toto nie je prvýkrát, čo mám angínu. Viem, čo si môžem dovoliť. Viem, že po prvých troch dňoch to už bude lepšie, ale aj to, že kým budem zdravá, potrvá to ešte dva týždne. O skúsenostiach s predošlými angínami s radosťou napíšem inokedy. Aj o tom, kde a ako som ich chytila. Všetko viem a všetky takéto malichernosti si dobre pamätám, Kam som ale odložila kreditku, to si nespomeniem.

 

 

 

 

 

 

 

0.0
Publikované , prečtené 325x