Zobraziť přihlasovací formulár

Ako sa dostať do väzenia?

Ako sa dostať do väzenia?

Návod je jednoduchý. Najprv sa staň známou osobnosťou. Maj veľa priateľov na facebooku. Veľa sledovateľov na youtube. Alebo si založ blog. Hlavné je, šíriť na týchto sieťach informácie, ktoré nevyhovujú - móde.

Najprv Ťa upozornia, že šíriš paniku alebo podceňuješ pandémiu. Potom Ti zrušia kanál.

Príklad - Dr. Bukovský/youtube.

Príklad zo zahraničia: Dr. Robert Malone/ Twitter. Po tom, ako tento výskumník poukázal na nedostatky v štúdii Pfizeru - čo sa týka návrhu štúdie aj jej realizácie.

Potom sa začne hon na tých, ktorí upozorňujú na zavádzanie, cenzúru - a na tieto akty cenzúry.

Nie som taká idealistka, aby som sväto-sväte verila všetkému, čo kedy povedal Dr. Bukovský alebo Soňa Peková. Všetci sme ľudia a môžeme sa mýliť.

Ale to, že miznú kvalitné videá, upozorňuje všímavých na to, že sa tu deje niečo nekalé.

Ak si menej známy ako spomenuté osobnosti, máš šancu - reálnu - dostať sa do väzenia, mať náhlu autonehodu, byť umlčaný hrozbami.

Alebo si počkajú, kým ochorieš a dostaneš sa do nemocnice. Áno, narážam na pokus o vraždu v nemocnici. Obeťou mal byť MUDr. Michal Piják.

Ak nie si očkovaný, napoja Ťa na umelú ventiláciu - neprežiješ a v dokumentoch bude napísané, že si bol v prijatý v kritickom stave. Nejakú fatálnu diagnózu Ti už vymyslia tak, aby sa na to neprišlo.

Kým si toto ľudia neuvedomia, bude sa to diať. Budú to "nehody" a tragické náhody. Takto umlčaný človek je lepší ako väzeň. Väzni a utečenci z koncentračných táborov totiž môžu prehovoriť.

A pravda by vyšla na povrch.

Ľudia, uvedomte si, čo vám tu nahovárajú. Vakcína je sloboda. Už len toto heslo by vám malo otvoriť oči a naštartovať pud sebazáchovy.

Kým nás nebude veľa prebudených z propagandy, skončí to zle. Ale pre všetkých. Aj tých, ktorí sú teraz spokojní. Spokojní, že neprišli o zamestnanie. Že môžu ísť na pivo s kamarátmi. Spokojní so sebou, že ostali občanmi 1. kategórie, označovaní našou pani prezidentkou za zodpovedných.

Podľa mňa sú títo spokojní ľudia väčšinou oklamaní, podvedení. Priznajte si, že ste sa nechali pomýliť. Mýliť sa je ľudské. Nepriznať si omyl - to je buď absolútna tuposť alebo zverstvo.

Preto odpusťme lekárom, ktorí priznávajú, že spolupracovali s klamnými štatistikami. Klamali skoro všetci - najma masmédiá. Klamala vláda. No čo, lekári sa pridali. Je to smutné. Ale ak prví vstanú a povedia národu pravdu, odpustime im a priznajme im aj hrdinstvo, že budú prvými, ktorí klamať prestanú.

Nehrajme sa na debilkov. Mnohí už vieme, že realita nie je taká, akú nám vykresľujú v televízii. Že mnohí najú po očkovaní škaredé nežiadúce účinky, priam dlhodobé následky. Že holá pravda sa tutlá.

Nebojte sa ozvať sa. Keď nás bude veľa, nestihnú nás všetkých umlčať.

 

 

 

 

 

0.0
Publikované , prečtené 490x