Zobraziť přihlasovací formulár

Som nezaočkovaný. Čo mi hrozí, ak sa s covidom dostanem do nemocnice?

Som nezaočkovaný. Čo mi hrozí, ak sa s covidom dostanem do nemocnice?

Neviem, koľko aktuálne máme na Slovensku zaočkovaných, ale viem, že méta 75% zaočkovanosti sa ešte nesplnila. Naša súčasná vláda spolu so súčasným Konzíliom odborníkov budú chcieť toto číslo dosiahnuť.

Veľmi sa im bude hodiť, ak sa vyskytnem v nemocnici.

Celá moja rodina komplet je nezaočkovaná. Stačí, keď presvedčia ich, aby sa dali zaočkovať, zatiaľ sa bude jednať o "dobrovoľné" očkovanie, hneď budú mať o 4 slobody viac.

Ako na to?

Najprv ich možno budú "lámať" tvrdením o tom, že keby som bol zaočkovaný, nemusel by som mať taký zlý priebeh. Ale moji rodinní príslušníci sú dobre zaškolení. Učím ich "dejepis" doma. Ako to bolo s tým na večné časy socializmom. Nepresvedčia ich, dokonca možno moja žena lekárom rovno povie, že ich vakcínu nech si strčia... Ale keď rodina odíde z nemocnice, môžu sa lekári - "odborníci", kolaborujúci s covid propagandistami, zhodnúť na nutnosti - pripojiť ma na umelú ventiláciu. No a na nej sa dá šikovne zomrieť, najmä ak nie sú dodržiavané prísne protokoly.

 

Preto toto píšem, aby si rodiny budúcich pozostalých, ktorí neboli zaočkovaní, položili otázku, či ich otec, matka, naozaj tú umelú ventiláciu pľúc potrebovali a či sa pri nej nestala nejaká "havária". A mali by to dať prešetriť. V prípade nejakých dôkazov rovno podať žalobu.

 

Toto bola moja hypotetická rodina. Ja mám navyše notárom overený podpis na Čestnom prehlásení, v ktorom je uvedené, že v prípade ohrozenia môjho života odmietam nechať sa previezť do nemocnice. Až sem som domyslela hypotetickú situáciu, že by ma moji drahí chceli zachrániť tým, že mi zavolajú záchranku.

Alebo vyhnúť sa právnym následkom toho, ak mi ju teda nezavolajú.

 


Neuplynul ani jeden mesiac. Na internete sa objavila správa, vlastne svedectvo MUDr. Nikoly Lischkovej. úryvok sa podobá hypotetickej príhode opísanej vyššie: "... máme tu ďalšie závažné podozrenie z obzvlášť zlomyseľného konania lekárov. Tentokrát má ísť o možnú vraždu nepohodlného pacienta jeho zbytočným napojením na umelú pľúcnu ventiláciu." Šokujúce svedectvo bolo zverejnené 26.1.2022. Samozrejme, nie v mainstreamovom médiu.

 

0.0
Publikované , prečtené 252x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku