Zobraziť přihlasovací formulár

Je Očkovanie proti koronavírusu Sloboda?

Je Očkovanie proti koronavírusu Sloboda?

Odhliadnuc od nešťastnej podobnosti hesla "Vakcína je sloboda" s neslávne známym textom na vstupnej bráne do koncentračného tábora Arbeit macht Frei (práca oslobodzuje) je deklarovaná nutnosť zaočkovať testovanou vakcínou (podľa pravidiel testovania liekov 3. fáza testovania stále prebieha) všetkých obyvateľov zarážajúca ohľadom skutočnosti, že mortalita tejto novej choroby je hlboko pod 2% nakazených.

O tom, že pluralita názorov nie je po vôli vládnej garnitúre (v tomto nie je rozdiel medzi Rakúskom, Gréckom, Českom, atď. a Slovenskom) vie každý, kto očakával na obrazovke televízie aspoň náznak odbornej diskusie predstaviteľov dvoch táborov: propagátorov a kritikov celoplošného očkovania.

Preto si dovoľujem urobiť malú propagáciu druhého tábora.

Hoci najznámejšieho slovenského youtubového antivaxera, Dr. Bukovského, asi poznáte aspoň z počutia, možno vám nie je známe, že napriek tomu, že urobil aj veľmi slušné videá, kde nepropagoval len svoju osobu, ale i názory napríklad svojich bývalých spolužiakov z medicíny, youtube mu na podnet nejakého totalitného aktivistu všetky videá zmazal. Je to veľká škoda, lebo video s titulom "Ako liečia Covid lekári na Slovensku" alebo tak nejako znel ten titul - bol veľmi vydarený a hoci sa vyjadrovali skúsení lekári, bol ich rozhovor zrozumiteľný aj pre laika.

Z tohoto dôvodu nejdem menovať odborníkov patriacich na "zakázanú" stranu. Ak by ste boli zvedaví, koľko ich je a čo si o pláne vlád naočkovať všetkých myslia, bude treba do vyhľadávača zadať text ako napríklad: "rozhovor s MUDr." "o bezpečnosti vakcín proti".

O tom, že virologička Soňa Peková netárala od samého začiatku, naprek tomu, že bola promptne diskreditovaná hlavnými médiami, sa môžete presvedčiť na vlastné uši. A to budete ešte len na vrchole hory. Hory faktov, na ktoré vládni demagógovia nemajú protiargumenty.

Týmto krokom sa dostanete na druhý breh. Potom Vám už samotný youtube začne ponúkať videá z druhého tábora. A budete sa diviť, koľko tam toho je. Celý nový vesmír pre niekoho zvyknutého sledovať správy v televízii.

Násilné očkovanie nie je sloboda, ani jediné riešenie, a ani najlepšie riešenie. Je len jediné správne. Ako kedysi "So Sovietskym zväzom na večné časy:"

 

Preto som presvedčená, že by sme sa my, ľudia, nemali nechávať rozdeľovať na "bezpečných a zodpovedných očkovaných" a "nezodpovedných, tých, čo jediní šíria vírus = nezaočkovaných".

Na rozdiel od vlády my všetci chceme pre seba to najlepšie - zdravie - a robíme pre to práve to, čomu veríme. Takzvaní antivaxeri poctivo užívajú D vitamín, podľa možností športujú a posilňujú si svoju imunitu prirodzenejšou cestou ako je očkovanie (ak nepatria do jednej z rizikových skupín). Ani oni nechcú mať ťažký priebeh ochorenia, a už vôbec nie ocitnúť sa v nemocnici.

 

Aspoň tí, ktorých poznám ja. Ešte dodám, že väčšinou sú to nefajčiari. A takisto nepatria do skupiny nadmerne užívajúcej alkohol. A sú väčšina z nich - vysokoškolsky vzdelaní. Žiadne trubky. Práve naopak.

Preto som pobúrená, keď na nás tá druhá skupina ukazuje prstom a dáva nám všelijaké nelichotivé prívlastky.

Ja sa nechcem dať očkovať vakcínou, ktorej nežiadúce účinky sú hlásené v iných krajinách, ale napodiv na Slovensku asi žiadne vedľajšie účinky iné ako prechodná bolesť v mieste vpichu alebo dvojdňová horúčka nemajú. Je mi to veľmi podozrivé.

A ako je to s prekonaním ochorenia po plnom očkovaní - či nevzniká nepriaznivá imunitná reakcia práve preto, že je človek imunizovaný vopred na ochranu pred vírusom A, pričom v reálnom živote sa stretne s veľmi podobným vírusom B, D, O... Nepoznám fakty o tom, či nie je vysoké riziko podobnej reakcie ako po očkovaní proti vírusu horúčky Dengue. Lebo vláda a hlavné médiá nás ľudí považujú za hlupákov nehodných poznať fakty.

S vládou, ktorá ma považuje za hlupáka, sa mi nechce spolupracovať. Nech tie nadbytočné vakcíny, ktorým onedlho končí doba spotreby, pošlú preč, predajú nejakej chudobnej krajine za zlomkovú cenu a môžu sa chváliť, akí sú solidárni. Aspoň toto by pre nás, občanov so slobodnou inou voľbou, mohli urobiť.

 

0.0
Publikované , prečtené 275x