Zobraziť přihlasovací formulár

respirátor - naozaj slúži na ochranu pred vírusmi lepšie ako rúško?

respirátor - naozaj slúži na ochranu pred vírusmi lepšie ako rúško?

 

Cestujem autobusom. Cez rúško dokážem dýchať aj vyše pol hodiny. Od 15. novembra 2021 však nestačí. Riešenie: podvádzam. Keď začnem mať pocit, že mi dochádza kyslík, začne mi byť horúco či na odpadnutie (ale obvykle ešte skôr, než by som naozaj cítila, že mi je fakt zle) - nenápadne odklopím respirátor na jednej strane - keď sedím, tak na strane okna. Akoby som si podoprela boľavý zub - vytvorí sa štrbina a ja - dýcham. Až takto ďaleko sa tá tragikomédia s bojom proti pandémii dostala. Všimla som si, že nie som zďaleka sama.

V obchode som takisto s rúškom nepodvádzala. Ale naozaj to nechcem dohnať do stavu, keď od nedostatku kyslíka odpadnem. Ešte zavolajú záchranku a tá mi pre istotu vopchá do tvárových dutín dlhú paličku... Nesúhlasím s touto formou invazívneho testovania!

Predavači a predavačky v obchodoch, keď nemajú práve zákazníkov, takisto voľne dýchajú. Užívajú si chvíle slobody. Možno posledné. Rúti sa na nás hrozba povinného očkovania.

Nezaočkovaných ľudí nad 50 rokov je na Slovensku zhruba 40%. Takže diktatúra moci bude nútiť nie zanedbateľnú menšinu obyvateľstva štátu do niečoho, s čím nesúhlasia. Zjavne sa nechcú vrhať do testovania vakcíny - inak by sa už predsa boli dali zaočkovať!

Uvidíme, čo sa udeje v Rakúsku. Či sa ľudia budú organizovane brániť, alebo budú individuálne v tisícoch emigrovať.

Naozaj ešte niekto z rozumných ľudí verí, že tu ide o jeho zdravie? Na jednej strane - žiaľ nepropagované - podporovanie prirodzenej imunity, prípadne liečba overenými liekmi (pripomínam Ivermectin, ale sú aj modernejšie, spoľahlivejšie ... a drahšie)  - a na druhej Big Pharma so svojimi vakcínami o ktorých nežiadúcich účinkoch sa nesmie v masmédiách hovoriť. A nie sú to iba boľavé svaly ramena.

Iba polovica tých, čo sa dali v prvej vlne vakcinácie zaočkovať (verili vo vysokú účinnosť a bezpečnosť vakcíny) - je ochotná dať si pichnúť aj tretiu dávku. (podľa prieskumu z októbra 2021) Zaujímavé, dosť veľká skupina ľudí, ktorá si to s  tým očkovaním rozmyslela. Že by predsa tie neblahé a nie iba krátkodobé nežiadúce účinky postihli niekoho v ich okolí? Asi tá druhá polovica, čo to očkovanie už nechce, má na to dobrý dôvod. Napríklad poznajú osobne niekoho, kto bol krátko po vakcinácii poškodený na zdraví. A finančné odškodnenie v nedohľadne. Predsa podpísal pri očkovaní nejaký súhlas. Prebral zodpovednosť za riziko, o ktorom nebol informovaný.

Takže ako to je - majú nás respirátory ochrániť pred vírusom, alebo je hlavný cieľ naučiť ľudí slepo poslúchať?

 

 

1.0
Publikované , prečtené 224x