Zobraziť přihlasovací formulár

Recenzia kvapiek Symbiosis Bifibaby

Recenzia kvapiek Symbiosis Bifibaby

Pri hladani ako pomoct nasmu syncekovi s bolestou bruska ( tazko povedat ci to bola kolika, zadrzane plyny, tazke travenie, zapcha, tvrde brusko) som natrafila na moznost vyskusat probiotika Symbiosis bifibaby. Napisala som a velmi rychlo nam aj prisli. 
Kedze som chcela vediet, co som vlastne dostala, hladala som na nete recenzie avsak vela ich nebolo. Par dni som sa odhodlavala ci ich vyskusam, aby mu nahodou nebolo horsie...lebo teda predtym sme skusali uu viacere kvapky...ak nie vsetky :( jedine co pomahalo aspon trosku  bola masaz.

Najprv som kvapky vyskusala na sebe...nic mi nebolo :) tak som skusila...oproti ostatnym sa ki velmi pacilo davkovanie cez kvapatko, co mi velmi ulahcilo pracu, aby som sa trafila aj pocas lokenia ked som zabudla. Prve tri dni nebola ziadna zmena, azda iba o nieco menej plackal. Kedze vsetkych kvapkam som dala 7dni sancu neprestali sme. Na piaty den konecne naplno zabrali. Malinky sa prestal zvyjat, bol pokojnejsi, stolica sa upravila. Aj som postupne zabudla, ze boli nejake starosti. Tak som po 3tyzdnoch kvapky prestala davat, ze sak to nemuselo byt nimi...Chyba.    Na treti den zacali bolesti zase aj problem s kakanim...nuz museli sme vydrzat dalsich 5 dni a zase zaberaju. 

U nas zabrali. Spokojnost.

Budeme pokracovat dalej.

5.0
Publikované , prečtené 2693x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku