Zobraziť přihlasovací formulár

test probiotík symbiosis bifibaby

test probiotík symbiosis bifibaby

Kvapky som obdržala hneď na druhý deň po prihlásení do testovania produktu. Priložený letáčik sľubuje podporu "dosiaľ neobjaveného potenciálu Vášho čreva". Tak ideme na to. 

Narozdiel od konkurenčných značiek majú tieto kvapky pipetu. Tento systém podávania je o trochu jednoduchší. Osobne by som bola za to, keby bolo možné podávať kvapky pumpičkou, presnú dávku naraz a priamo do pusy, ako je tomu napr. u kvapiek DeVit. Naša malá sa totiž veľmi rýchlo naučila vypľúvať, takže akonáhle dostala lyžičku do úst, ihneď sme jej museli ústa zapchať fľašou aby to skrátna nestihla :-)

Dávkovať priamo do mlieka neodporúčam. Konzistencia je olejová (ako aj u iných probiotík) a tak časť podanej dávky ostáva vo forme mastného filmu na fľaši.

Čo sa týka výsledkov používania - ideálne podať na lačno pred prvým kŕmením. Koliky u našej dcéry nevyriešil (spôsoboval ich fenykel prítomný v čaji na podporu dojčenia, ktorého som pila 1,5-2l denne). Čomu ale veľmi pomohli je pravidelnosť vyprázdňovania. Malá zvykla mať stolicu raz za 5 dní a už keď to mala dať von, bolo to ako pozerať na pôrod. Keďže ju trápi aj silný reflux, primiešavam do mlieka Nutrilon Nutriton. Je to guma, ktorá mlieko zahusťuje. Lenže to aj stolicu. Tá bola doslova ako lepidlo.

 

Už po 5 dňoch užívania kvapiek symbiosis bifibaby začalo vyprázdňovanie na dennej báze, maximálne obdeň. Okrem toho jej to ide ľahšie von a úplne top výsledok - pomohlo znížiť nafukovanie. Často mávala totiž bruško úplne tvrdé.

 

Celkovo považujem výsledok za veľmi priaznivý, účinnosť na koliky však nedokážem adekvátne ohodnotiť.

0.0
Publikované , prečtené 2797x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku