Zobraziť přihlasovací formulár

Simbiosys Bifibaby

Simbiosys Bifibaby

Ahojte.

 

Takže moje meno je Zuzka. Mam jednu dcéru 4 ročnú a jedného syna, ktorý už ma 4 mesiace.

Naš príbeh sa začal tam, že malý ked sa narodil nadýchol sa plodovej vody, z ktorého dostal bakteriálnu infekciu. Na druhý den mi ho zobrali, a dali do inkubátora, dávali mu kyslík, nakoľko strasne rýchlo dýchal kvôli tej infekcií, a dostával aj antibiotiká.

Keď ho púštali domou mi povedali , že ho bude bolieť bruško z tých antibiotík.

Ale nakoniec sme dostali silnú koliku, ktorá trvala večer od 18:00 do 23:00 s strašným plačom, ktorý sa nedal utíšit.

Mliečko som nemala, tak sme na UM, z ktorého nemal ani stolicu, jedine s rektárnou rúrkou. Strasne nás trápilo bruško, čistý vzduch v brušku, ktoré sa mu uvolňovali jedine s tažkým tlačením.

Lekárka povedala že nadmerná plynatosť, že to prejde ked bude mať 3-4 mesiace.

Keď sme už všetko možné vyskúšali náhodou vyhodil mi FB Simbiosys Bifibaby probiotiká, že sa môže testovať. Tak som napísala, že by sme radi vyskúšali, nakoľko nemáme čo stratit, a snád pomôže. V tedy mal náš synček 3 mesiace.

Mesiac sme používali tieto probiotiká a zmenilo sa nám iba toľko že konečne mal stolicu, že som mu nemusela pomôct s rektárnou rúrkou. Ale určite kebyže nemáme tie naše problémy hneď pri narodení, tak by nám pomohlo viacej. A iba odporúčam tieto probiotiká.

Ale z druhej strany má stále nadmernú plynatosť, s ktorým musíme už na gastro.(asi tým že dostával antibiotiká keď sa narodil mu narušili črevnú mikroflóru). Darmo mu dávame hociaké kvapky na plynatosť.

10.februára máme termín, takže potom Vám napíšem ako sme ďalej pochodili.

Pekný deň prajem každej

Zuzka

 

P.S: fotky tiež pridám

0.0
Publikované , prečtené 361x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku