Zobraziť přihlasovací formulár

Probiotiká pre bábätká

Probiotiká pre bábätká

 Áno, probiotiká sú super, len vtedy mal môj syn koliky z hypoalergénneho mlieka, ktoré mu začali dávať ešte v pôrodnici, keďže som ešte nemala dostatok mlieka pre neho. Nakoniec mlieko nebolo a s UM som pokračovala, žiaľ som zistila, že mu nesadlo ( Beba). Na synove koliky žiaľ nezabrali ani probiotiká, iba zmena mlieka.

Teraz po 3 rokoch máme 6 týždňové bábätko, dievčatko a moja snaha bola dojčiť aj ju, no po 3 týždňoch snahy, mlieka nebolo, vždy som musela dokrmovat Um. Nakoniec som toto trápenie skončila a prešla len na um ( Nutrilon Profutura 1),aj jej som raz denne začala dávať probiotiká v kvapkách, neskôr som mala možnosť skúsiť probiotiká Symbiosys Bifibaby, ktoré sú určené pre bábätká od narodenia. Dcérke som ich začala dávať na Vianoce 24. Decembra a ešte trošku máme vo fľaštičke. Čo je na nich super, je ich dávkovanie v podobe pipety, pohrkám fľaštičku a vytiahnem pipetou kvapky, nakvapkám 5 kvapiek a hotovo, je to oveľa rýchlejšie ako čakať kedy ich nakvapkám z fľaštičky.

Dcérka má teraz 6 týždňov a zatiaľ ju bruško nebolelo, vykaká sa  1-3-krat za deň, čo je skvelé, veď to mamičky poznáte.

Takže probiotiká v kombinácii s mliečkom dcérke sadli a všetci sme spokojní.

 

0.0
Publikované , prečtené 618x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku