Kuchynský drez praktický na používanie aj údržbu
Keď som pred rokom v rámci výmeny kuchynskej linky vyberala drez vedela som, že určite chcem kameninový, čo najlepšie čistiteľný a určite nie biely alebo veľmi bledý, pretože taký som v mala a nebola som spokojná - biela farba po čase od nečistôt, ktorým sa nedalo vyhnúť stále zachádzala a nakoniec sa už úplne nedala vyčistiť ani špeciálnymi prostriedkami a profilovanie v oblasti odkladania mokrého riadu bolo nepraktické - zachytávali sa tam aj nečistoty aj vodný kameň z vody.
Preto som vyberala (aj na úkor ceny) čo najjednoduchší model bez zbytočných nerovností. Nakoniec padla voľba na značku SHOCK (model mono S, farba Stone). Používam ho už rok a som mimoriadne spokojná - výborný materiál, ktorý odpudzuje vodu a aj napriek tomu, že u nás je voda asi najtvrdšia na Slovensku, tak sa na stenách drezu usadzuje ozaj iba minimálne. Drez má aj super hĺbku, je hlbší ako bežné drezy, čo znamená že voda tak nestrieka okolo drezu. A nakoniec, čistí sa výborne - väčšinou stačí iba papierová utierka, a pri väčšom znečistení stačí iba zľahka prebehnúť hubkou s kvapkou bežného saponátu a utrieť papierovou utierkou. Za mňa 10 bodov z 10 možných. Rozhodne odporúčam.
Páčil sa vám článok? Podeľte sa oň s priateľmi
Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia
Komentáre k článku


