Zobraziť přihlasovací formulár

Prečo tehuľky bolí chrbát a ako zvládať bolesti

Prečo tehuľky bolí chrbát a ako zvládať bolesti

To už je ráno? Opäť sa prebúdzate s pocitom, že ste sa vôbec nevyspali? V noci Vás trápili bolesti, pre ktoré ste nemohli nájsť správnu polohu na spanie, a nič a nič nezaberalo ...

Telo nastávajúcej mamičky čaká veľa zmien. Hormóny začali fungovať a ovplyvňujú psychiku i fyziológiu tela. Spôsobujú v tele zmeny, aby prichystali budúcu mamičku na pôrod. Všetky zmeny pocítite skutočne na vlastnej koži a jednou z nich je vplyv hormónu Relaxin. Produkcia tohto hormónu spôsobuje zmäkčovanie kĺbovej štruktúry panvy a v oblasti krížov. Následky týchto zmien nenechajú na seba dlho čakať, prejavia sa bolesťou vystreľujúcou do bedrového kĺbu.

Okrem chôdze sa tieto bolesti prejavujú aj počas spánku. Pre tehotnú mamičku je preto ideálna pozícia na ľavom boku, pričom je potrebné dostať hlavu do roviny s chrbticou, a najlepšie ešte podložiť nohy aj bruško. K tomuto účelu bol navrhnutý tehotenský vankúš Motherhood. Tehotenský vankúš je pre budúcu mamičku úplne ergonomicky prispôsobenou pomôckou.

Tvar vankúša Motherhood pripomína písmeno "C", ktoré umožní pohodlne uložiť hlavu na jednej strane a podoprieť chrbticu. Zároveň dolná časť podloží bruško. Vhodné je umiestniť vankúš medzi nohy a pohodlne ho ohnúť v kolenách. Používaním tehotenského vankúša môžete zmierniť bolesti chrbtice a pohodlne relaxovať.

Tehotenský vankúš musí byť vyrobený z kvalitných materiálov. Tehotenský vankúš Motherhood je vyplnený dutým vláknom, ktoré si uchováva svoju štruktúru, preto je vankúš využívaný tiež v zdravotníctve pre osoby s problémami s chrbticou, po úrazoch i pre dlhodobo pripútaných na lôžko.

Tehotenský vankúš využijete aj po narodení bábätka. Nielen, že Vám uľaví od prípadných popôrodných bolestí, môžete ho použiť aj ako dojčiaci vankúš v oboch polohách. V ľahu pre jednoduchšie dojčenie po cisárskom reze, v sede ako oporu chrbta i podložku pre bábätko.

Nie je vylúčené, že si ho ponecháte aj na relaxáciu k televízii po náročnom dni. Motherhood si zakladá na praktickom použití svojich výrobkov a tiež na originálnom dizajne. Tehotenské vankúše sú preto navrhnuté pre ženy v dezénoch klasických vankúšov. Môžete ho skĺbiť aj ako doplnok do izby.

Tehotenské vankúše Motherhood boli navrhnuté tehotnou mamičkou, ktorá potrebovala úľavu od bolestí počas komplikácií v tehotenstve, kedy celé dni, týždne, mesiace musela stráviť v kľudovom režime na posteli.

Ak sa Vám tento článok páčil, podeľte sa s ďalšími.

FacebookTwitterGoogle+Addthis

0.0
Publikované , prečtené 1195x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku