Zobraziť přihlasovací formulár

Tehotenské vankúše

Tehotenské vankúše


Väčšina žien v tehotenstve trpí bolesťami chrbta i kĺbov. Telo nastávajúcich mamičiek čaká veľa zmien. Väčšina budúcich mamičiek trpí bolesťou chrbta a kĺbov, čo je spôsobené prípravou tela na nadchádzajúci pôrod. Najväčšie bolesti sa prejavujú v kĺboch, v oblasti bedier a krížov.

Tehotenský vankúš v tvare C poskytuje rovnomernú oporu pre celé telo, pomáha odbúravať bolesť chrbta. Tehotenské vankúše Motherhood sú certifikované ako zdravotnícka pomôcka zohľadňujúca všetky potreby tehotných žien a osobám trpiacich bolesťami chrbta poskytuje úľavu.

Tehotenský a terapeutický vankúš

Tehotenský vankúš by mal mať terapeutický účinok, aby pomáhal odbúrať bolesti chrbta. Jeho štruktúra musí byť preto pevná a výplň stála. Najvhodnejšie sú preto vankúše plnené dutým vláknom, ktoré si uchováva svoju pevnosť.

Správny terapeutický vankúš podoprie hlavu a zároveň zvýši polohu bedier. Uvedie kĺby do roviny vzhľadom k hornej časti tela a vytvorí pevnú oporu pre chrbticu. Tomuto účelu najlepšie zodpovedá Práve tvar písmena C.

Vankúše Motherhood sú preto vhodné nielen pre tehotné ženy, ktoré trpia zvýšenou bolestivosťou chrbta, ale aj pre všetky osoby, ktoré trpia bolesťami chrbta po úrazoch alebo dlhodobo ležiacich.


Motherhood - jediný tvarovateľný vankúš ku dojčeniu

Výhodou niektorých tehotenských vankúšov je ich použitie na dojčenie. Počas dojčenia potrebuje mamička aj bábätko pokoj, nie rušivé elementy ako napr. posúvajúci sa príliš veľký vankúš. V ľahu sa na veľkom vankúši dojčí výborne, v sede je potreba, aby vankúš bolo možné vytvarovať.

Tehotenské vankúše Motherhood sú dvojkomorové, aby umožňovali stočenie do klbka. Vankúš tak drží pevne okolo trupu, navyše ho mamička môže použiť stočený v niekoľkých pozíciách: s oporou pre chrbát, k sedu (po nástrihu), omotaním okolo pása (po cisárskom reze) viď. obrázky použitie tehotenského vankúša. Takto tvarovaný vankúš prináša oporu mamičke, počas dojčenia v sede, umožní uvoľniť ramená a šiju a súčasne odľahčiť chrbticu počas dojčenia.

 

 

 

0.0
Publikované , prečtené 2640x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku