Zobraziť přihlasovací formulár

Rajčinová polievka troška inak

Rajčinová polievka troška inak

Potrebujeme:

  • 500ml rajčinového pretlaku alebo pasterizované rajčiny
  • olivový olej
  • parmezán
  • vodu
  • soľ
  • cukor
  • bazalku sušenú

Postup:

Do hrnca si dáme rozpáliť olivový olej do ktorého pridáme cukor. Z cukru si urobíme karamel  pridáme rajčinový pretlak alebo pasterizované paradajky. Kto má ako rád. Pozor prská !!. Netreba to miešať iba jednoducho vyliať menej to prská, taká malá finta. :) Nevadí keď sa z karamelu urobili hrčky ono sa to rozpustí. Pridáme vodu tak od oka. Dochutíme soľou tiež podľa vlastnej chuti. Počkáme kým to zovrie a pred vypnutím pridáme v rukách rozdrvenú bazalku. Necháme kým bazalka dodá krásnu vôňu a môžeme podávať s parmezánom. Mi polievku nehustíme ale kto chce môže nakoniec urobiť klasickú zátrepku voda a múka. :) 
0.0
Publikované , prečtené 1089x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku