končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.639 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,2564 ďalšie >> |
TORTY |
TORTY |
Karamelová k 30-tkePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mandľový korpus, plnka karamelový puding + mascarpone, banány, toping POSTUP PRÍPRAVY váha cca 2,5 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Policajné autíčkoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY svetlý korpus, plnka mascarpone+šľahačka, maliny, autíčko zo sójových tyčiniek, SV POSTUP PRÍPRAVY váha cca 2,5 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Negroni cakePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Korpus s mandľami a pomarančovou šťavou, krém mascarpone s orange curd. Torta potretá ganache s bielou čokoládou, želatína s limetkou a Negroni, sušené pomaranče. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miroslava H. (miroslava72) ID 96819 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta LeňochodPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Korpus orechový, krém čokoládový ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miroslava H. (miroslava72) ID 96819 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 26.2.2022, 13:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
HedwigaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY svetlý korpus, karamelová plnka (puding, mascarpone, salko), ríbezľový lekvár POSTUP PRÍPRAVY cca 2,7 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
OREOPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kakaový korpus, mascarpone+šľahačka, mrazené maliny, poťah Smartflex POSTUP PRÍPRAVY váha cca 3,5 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Krstinová pre JúliuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kakaová piškóta, nugát, citrónová plnka, poťah a dekorácie Smartflex POSTUP PRÍPRAVY cca 3,5 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Čokoládovo ovocná torta s mascarpone krémom (bezlepková)POTREBNÉ PRÍSADY Korpus: 7 ks vajíčok 7 polievkové lyžice trstinový cukor (alebo práškový, ja som dala trstinový) 4 polievkové lyžice kakao 1⁄2 balík prášku do pečiva Smotanový krém 500 gramov mascarpone 200 millilitrov šľahačkovej smotany 2 čajové lyžičky práškového cukru 1 čajová lyžička vanilkového extraktu alebo vanilkový cukor (ja som dala vanilk.cukor) 1 polievková lyžica citrónovej šťavy (podľa chuti aj 2) Čokoládová poleva 200 gramov čokolády (výber je na vás, ja som dala kombináciu horkej a mliečnej milky, nabudúce dám viac milky, aby bola poleva sladšia, ale samozrejme dá sa dochutiť aj horká čokoláda cukrom) 140 gramov kvalitného masla Ovocie čerstvé maliny, ríbezle, alebo podľa chuti. Tieto sú však jemne kyslejšie, takže osviežia celú tortu Iné: podľa chuti aj džem, ja som dala malinový na korpus POSTUP PRÍPRAVY Korpus 1/ Bielka s polovicou cukru vyšľaháme do snehu, zatiaľ odložíme do chladu. 2/ Žĺtka so zvyšným cukrom vyšľaháme do peny. 3/ Kakao, ktoré sme si predtým preosiali, zmiešame s práškom do pečiva a primiešavame (mixérom) do vymiešaných žĺtok, až sa nám vytvorí hnedá, kakaová hmota/cesto. 4/ Následne, už len ručne a opatrne zamiešavame vymiešané bielka (sneh) do tejto hnedej hmoty. Po spojení všetkých surovín máme hotové cesto. 5/ Cesto rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote cca 190°C cca 20 minút (teplovzdušná rúra). Alebo podľa vlastných skúsenosti so svojou rúrou. Po upečení korpus vyklopíme na pracovnú dosku, alebo iný plech, papierom hore, opatrne dáme dole papier z korpusu a necháme vychladnúť. Cesto má cca 1cm hrúbku. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jana M. (janie-ly) ID 38949 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre dvoch oslávencovPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY nepečená piškótová torta z 3 balíkov veľkých okrúhlych piškót, ovocia (1 poschodie čučoriedky, 1 poschodie višňový gel, 1 poschodie marhule), 1 kg gréckeho jogurtu + 0,5 kg kyslej smotany + vanilkový cukor potretá mascarpone+šľahačka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.639 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,2564 ďalšie >> |