končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Klobásové buchtyPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg hl. muka, 2 hrste polohrubej muky (50g),1PL sol, 1 vajce, 1dcl olej, 3 zemiaky (uvarene), 7dcl mlieko, 1 droždie. 750g klobásy( sumky, salamy) 1-1/2 Hera, cenak, a kto chce aj syr.ja ho davam, sme syrova rodina :o) POSTUP PRÍPRAVY Urobit si kvasok. muky+sol+vajce+olej+kvákok+ zvysne mlieko zmiešat - a mame urobene urobene cesto. Nechat vykysnut. Medzi tym si pomelieme klobasu ( sumku, salamu)+cesnak a pridame zmäknutu Heru. nastruhame syr- hrubsie, tensie, to je jedno. a dalej vysvetlim pri postupe....kuk fotky ..... :o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (5) posledné: 31.3.2009, 14:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Banánové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY piškota: 5 vajec 200 g. krist. cukor 200 g. polohruba muka 5 PL studenej vody 1 prašok do peciva. plnka: 1 Salco- varit 2 hodiny vo vode, na miernom ohni 250 g masla 5-6 banánov 250g lekvar- najlepsie kysly. poleva: cokolada+ cera POSTUP PRÍPRAVY Piskotu upiect, nechat vychladnut. Den pred pecenim si mozete uvarit to Salko aby bolo vychladnute, ked ho budete miesat s maknutym maslom. Ked bude piskota vychladnuta, natriete ju lekvarom, nato poukladate, pokrajane banany,potrete vypracovanym kremon (salco + maslo) a pokvapkate, pripadne polejete cele cokoladou. Kto ako ma rad. Je to moj prvy recept tu uverejneny, dufam ze vam bude chutit. nie je tazky na pripravu, tvar je taky kus vseliaky, len zacinam piect. ale sikovna gazdinka to urobi ovela krajsie. :oD POZNAMKA: TO SALKO VARTE V PLECHOVKE AKO HO KUPITE!!!!!!!! PREKRYT UPLNE CELU PLECHOVKU VODOU!!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 24.2.2009, 13:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |