končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
KACKA *** 3 v 1 podla mojich rodicov (genialna)- polievka, kacka, pomazankaPOTREBNÉ PRÍSADY hlavna ingrediencia: kacka s drobkami cca 2300g na polievku: krk a vnutornosti, , cibula, mrkva, petrzlen, kel (pripadne kto co ma rad- pridat este por, zeler, hrasok), vajicko, krupica, sol, cele cierne korenie na pecenu kacku: sol, majoranka na pomazanku: vypek z kacky, kuracie pecienky, mlete cierne korenie POSTUP PRÍPRAVY fotky pridam POLIEVKA: vnutornosti z kacky (okrem pecienky, tu odlozime) dame varit spolu s cibulou, par zrnieckami cierneho korenia do vody, osolime a varime cca 1/2 -1 hod., potom pridame ocistenu zeleninu. ked je uz zelenina uvarena, pridame halusky- vajicko rozhabarkujeme so solou, pridame krupicu, aby nebolo ani prilis tekute, ani prilis huste, a pridavame lyzicou do vriacej polievky (lyzicu predtym namocime do polievky), varime pokial vyplavaju a potom este chvilu- nemiesame KACKA: kacku umyjeme, vtrieme do nej sol a majoranku (aj do vnutra), dame do pekaca, prikryjeme a dame do vyhriatej truby na 200st. cca polhodinku, potom teplotu znizime na 150. pecieme cca 3 hodiny, priebezne kacku polievame vypekom, nadbytocny vypek odoberame, v polke pecenia kacku obratime (ja ju 20 min. pred koncom obratim naspat, aby boli chrumkave aj prsicka) a na poslednu hodinku odokryjeme POMAZANKA: po vybrati kacky do vypeku (odobraty vypek dame naspat)dame kuracie pecienky, jemne posypeme mck a upecieme do ruzova- naberame do poharov a po vychladnuti sup do chladnicky- kuracia pecienka preberie chut z kacacej masti a po stuhnuti uz len natriet na chlebik- mnamka:) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |