. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Dominika K. (Karki) ID 94187
.
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 30.4.2009
Naposledy: 14.9.2011 17:45
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

PIZZA

Piadina



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto pre 11-12 piadin 1kg hladkej múky 250 g bravčovej masti polievková lyžica soli (20g) sodabicarbona vlažné mlieko alebo voda plnka: parmská šunka alebo saláma , stracchino alebo tavený syr rukola

POSTUP PRÍPRAVY

Múku, masť, soľ, sodabicarbonu, mlieko vymiesime do hladkého cesta ktoré sa nelepí na nádobu, necháme pol hodinu odpočívať. Vznikne nám krásne hladke cesto. Rozdelíme na 11-12 rovnakých častí ( mne jedna piadina vychádzala na 100 g :-) Rozvalkáme na priemer približne veľkosti našej teflonovej panvice ( cca na 28-30 cm). Pečieme na teflonovej panvici na sucho, ked sa nám začnú tvoriť bubliny pritláčame ich lopatkou. Pečieme z oboch strán.Takto upečieme všetky placky a môže ich podávať plnené alebo skladovať vychladnuté v sáčku aby nevyschli.

Plnime ich tak že jednu polovicu natreme taveným syrom a naložíme krúžky salámy dáme ešte ruccolu a prehneme na polovicu a dáme ešte raz zohriať na panvicu stačí pár secund z oboch strán len aby sa zohriala, hotovú piadinu vyberieme a prerežeme napoli a podávame.
Takúto piadinu môžeme plniť čím chceme, ale my sme si oblúbili túto variantu lebo je najdostupnejšia,
...malý typ - bez rukoly to tiež nie je ono :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 11.2.2010, 20:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu