Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
2 ks šľahačky, 2 ks stužovač šľahačky, 2 ks žilinská nátierka bez príchute, 3-4 bal. dlhých piškót, šálka kávy s dvomi lyžicami rumu alebo kanaku, 5-6 lyžíc kakaa
POSTUP PRÍPRAVY
Vymiešame šľahačku so stužovačom a nátierkou a štyrmi lyžicami cukru. Do nádoby poukladáme piškóty, polejeme kávou, potom dáme vyšľahanú masu a posypeme kakaom, tento postup opakujeme až pokým neminieme piškóty a plnku. Na vrch posypeme opat kakaom. Dáme stuhnúť do chladničky asi na dve hodiny. Dobrú chuť.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
KOMENTÁRE (2) posledné: 6.5.2008, 13:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |