končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracia pečeň s jablkamiPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g kuracích pečienok 1 kocka kuracieho bujónu (urobiť 1/2 l bujónu) 4 ks jabĺk 1 dcl bieleho vína hladká múka 120 g kryštalovéko cukru POSTUP PRÍPRAVY Kuracie pečienky umyjeme a obalíme v hladkej múke a opečieme na oleji z každej strany,aby zmäkli.Pečienky pečieme na miernom ohni nesolíme ich ani nekoreníme!!!, až keď budú opečené.Potom ich odstavíme zo sporáka.Ďalej si pripravíme. Cukor nechame roztopiť na karamel a zalejeme ho studeným kuracím vývarom.Trošku to povaríme,pridáme víno a na mesiačiky nakrajané jablká.Zase to necháme prevariť a možeme podávať. Príloha:pyré zemiaky. Na tanier dáme pyré zemiaky pridáme opečené pečienky a polejeme to s pripravenou zmesou z jabĺk. DOBRÚ CHUŤ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 16.12.2014, 12:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |