. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Katarina K. (ktk.katka) ID 255088
Oblasť: Levice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.9.2012
Naposledy: 28.9.2012 10:39
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

BEZLEPKOVÁ DIETA

Výborný bezlepkový chlebík z pekárničky



POTREBNÉ PRÍSADY

3 vajcia, 45 g olivového oleja, 1 ČL octu, 450 ml vody, 1,5 ČL soľ, 2 ČL cukru, 450 g Schär Bread mix B (akákoľvek iná bezlepková múka), 2 ČL guarové gumy, 50g amarantovej múky, 1,5 ČL droždia, slnečnicové, ľanové a sezamové semiačka

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept je vhodný hlavne pre pekárničky, ktoré nemajú špeciálny program na bezlepkový chlieb. Do pekárničky postupne pridáte ingrediencie v tomto poradí- vajcia, olej, ocot, voda, soľ, cukor, bezlepková múka, guarová guma, amarantová múka, droždie a nakoniec ľubovoľné množstvo semiačok. Na pekárničke nastavíme najprv program len na vykysnutie cesta. Na mojej pekarničke to bol program č. 11. Tento program trvá 1:30 h. Po skončení zapneme program na pečenie. U mňa to bol program č. 12. Nastavíme to cca na 2 hod. , ale po hodine a pol odporúčam chlebík kontrolovať, či už je hotový. \r\nVeľa šťastia v pečení prajem. :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 9.11.2012, 19:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu