. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Sona K. (sonixxx) ID 242148
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.4.2012
Naposledy: 25.1.2014 12:25
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

POLIEVKY

Marocká cícerová polievka



POTREBNÉ PRÍSADY

1 veľká cibuľa, Celery sticks (neviem ako sa to povie po slovensky, to čo sa dáva na ozdobu ku Krvavej Mary), 3-4 strúčiky cesnaku, 4-5 červených paprík – kápie, 400g pokrájaných rajčín v konzerve, 400 g cíceru v konzerve (sušený neodporúčam), 4-5 zemiakov, 1 klobáska, 2-3 kocky zeleninového bujónu (ja používam ten ľahko rozpustný), 1 citrón, soľ, korenie, koriander alebo bylinky podľa chuti

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľu opražíme na oleji do sklovita, pridáme pokrájaný zeler, papriku, pretlačený cesnak podlejeme s troškou vývaru a podusíme. Keď je zelenina zmäknutá pridáme rajčiny a rozpustíme bujón, poprípade prilejeme viac vody ale polievka by mala byť hustšia. Zemiaky si očistíme, nakrájame na kocky a hodíme do polievky. Osobitne si uvaríme klobásku. Keď sú už zemiaky skoro mäkké pridáme scedený cícer a nakrájanú klobásku a ešte pár minút povaríme. Na konci vlejeme šťavu asi z ½ citróna – záleží na chuti, aké to chceš mať kyslé. Potom už len čierne korenie, možno soľ, koriander, petržlenovú vňať alebo pažítka, hocičo čo ťa napadne.

Tip: čím dlhšie sa varí tím je lepšia tak ak máte čas zemiaky pridajte až keď bude polievka podľa vašej chuti, ja ju kľudne varím aj 2 hodiny na malom plameni

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (3) posledné: 29.4.2012, 16:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu