Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
-15 vajec (=pre kazdeho 3) - bilinkova sol (kotany) - vegeta - oravska slaninka (z bili) - 1ks velka cibulka - 0,04l becherovki (prilohi: kecup, popr. hains, chlebik)
POSTUP PRÍPRAVY
takze, vybereme si nozik a desku na krajanie slaninky a cibulky - nakrajame to. vybereme si vecciu panvicu - vlozime. na pline pet minut posmazime (neprehnat). vtedy je ten spravny cas - vypijeme si becherovku. posilneni rozbijeme vajicka do miski a pridame vegetu a bilinkovu sol. premiesame. vistihneme ten spravny okamyh a vtedy vajicka pridame na panvicku.podla potreby regulujem plin a a miesami vajicka do tvaru sufurky. podavame za studena y kecupom a chlebikom.
TIP pre labunznika - k sufurkam sa skvele hodi becherovka a pivo!
DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJEM!
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (18) posledné: 20.3.2012, 12:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |