končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
HOVÄDZIE MÄSO |
Mexický gulášPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 400 g predného hovädzieho mäsa, 100 g ementálu, 50 g masti, 150 g sterilizovaného (môže byť i čerstvý) hrášku, 2 cibule, 2 PL paradajkového pretlaku, 30 g hl. múky, mleté čierne korenie, soľ, trošku cukru POSTUP PRÍPRAVY Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na masti a primiešame na kocky nakrájané mäso, opražíme a podlejeme teplou vodou. Udusíme do mäkka, potom primiešame nasucho opraženú múku, paradajkový pretlak, trošku cukru a hrášok. Necháme ešte prevrieť a môžme podávať. Ako príloha je dobrá ryža ale i cestoviny. Do každej porcie nastrúhame trochu syra.\\r\\n\\r\\nDobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 23.8.2015, 14:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
MľaskáčikPOTREBNÉ PRÍSADY 0,5 kg hladkej múky 300ml vody soľ POSTUP PRÍPRAVY Všetky prísady spolu vymiešame až dosiahneme pevnú hmotu, ktorá sa nelepí. Hmotu rozvaľkáme asi na 1 - 1,5 cm hrúbku, položíme na plech a pečieme pri 200°C cca 30 min. Po upečení ho potreme maslom. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 2.6.2015, 12:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |