. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Kristina A. (Kris75) ID 21463
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.9.2007
Naposledy: 4.4.2021 21:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 52
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 2
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

TORTY

Frozen - Elsa a Anna


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

kakaove cesto z 10 vajec, krem slahacka s cokoladou na varenie

POSTUP PRÍPRAVY

ozdoba MMF

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 23.6.2015, 6:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Torta Monster High


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Nasa oblubena cokoladova bomba (recept tu uz mam), tentokrat v prevedeni Monster High :).

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 11.3.2013, 16:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Prudko cokoladova torta Winx - nevhodna na dietu :)



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 30dkg cokolady na varenie, 12 dkg masla, 9 vajec, 24 dkg cukru, 15 dkg poloh. muky, 1,5 prásku do peciva, stipka soli Krém: 2 smotany na slahanie, 30 dkg cokolady na varenie Coko poleva: 20 dkg cokolady na varenie, 125g masla Ozdoby: MMF

POSTUP PRÍPRAVY

Cokoladu roztopime spolu s maslom nad parou. Zltka vymiesame s cukrom, pridame muku s praskom do peciva a potom cokoladovu masu. Nakoniec pridame vyslahane bielka a sup do formy a do truby. Pecieme 10 minut na 200 stupnov, potom dalsiu polhodinu na 180 stupnov - pripadne dlhsie, podla potreby.
Cesto je vyborne aj samotne, mnam...

Ale preco nepridavat dobroty? Krem je klasika, ale podla mna lepsi krem neexistuje. Slahacku treba uvarit najlepsie den predtym, nechat v tom roztopit cokoladu a potom dat naspat do chladnicky. Na druhy den (alebo minimalne po dvoch hodinach) vyslahat. A dat na torto alebo to zjest len tak - vyborne...

A poleva? Tiez asi nic nove - cokoladu roztopit nad parou spolu s maslom, a poliat nou tortu. Nam nevadi, ze to praska pri krajani, vsetci milujeme tu cokoladu na vrchu. Ale da sa krajat pekne horucim nozom.

Sem-tam skusam aj ine cesto s tymto kremom aj polevou, ale toto cesto je rozhodne najlepsie. Pre okruhle formy peciem zo 6 vajec...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 20.1.2013, 12:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu