končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie stehienka s kyslou kapustou a zemiakmiPOTREBNÉ PRÍSADY 4-6 celých kuracích stehien, 4-6 plátkov slaninky, 0,5kg kyslej kapusty, 1 cibuľa,olej alebo masť, soľ, rasca/mletá alebo celá/, zemiakov toľko, koľko spapáte ako prílohu POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu pokrájame, speníme na masti.Kyslú kapustu opláchneme vo vlažnej vode a pridáme ju k popraženej cibuli, podľa chuti prisolíme a dusíme takých 15min. Udusenú kapustu dáme do zapekacej misy, na ňu poukladáme dobre osolené kuracie stehná, orascujeme ich a prikryjeme plátkami slaninky. Zapekaciu misu zatvoríme, ak nemáme pokrievku, zakryjeme alobalom a vložíme do vyhriatej rúry na 180-200stupňov, pečieme zakryté zhruba 30-40min., potom odkryjeme a dopečieme. Zemiaky ošúpeme, pokrájame na štvrťky a uvaríme v slanej vode. Uvarené posypeme petržlenovou vňaťou alebo posekanou pažítkou.Mňam. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |