končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
ZVERINA |
Írsky králik na smotanePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2 králiky 3 PL hladkej múky mleté čierne korenie 60 g masla 2 cibule 2 strúčiky cesnaku 3 plátky prerastenej slaniny bez kože 1 1/2 hrnčeka slepačieho vývaru 1 KL štipľavej horčice 2 PL petržlenovej vňate 1/4 hrnčeka smotany POSTUP PRÍPRAVY Každého králika kuchynskými nožnicami rozrežeme na 6 porcií a odstránime vnútornosti, ktoré ešte zostali vo vnútri. Jednotlivé porcie obalíme v okorenenej múke a nepoužitú si odložíme. V panvici rozohrejeme maslo do penista, pridáme cibuľu a popražíme ju 5 minút. Pridáme cesnak, slaninu a pražíme ďalších 5 minút. Potom cibuľu, cesnak a slaninu vyberieme. Do panvice vložíme rozporciovaného králika a opečieme ho zo všetkých strán do hneda. Postupne opečieme všetky porcie. Oheň zmiernime, prilejeme polovicu vývaru, pridáme horčicu a petržlenovú vňať. Potom vmiešame opraženú cibuľu, cesnak a slaninu. Všetko preložíme do veľkej rajnice a prilejeme zvyšný vývar. Prikryjeme a dusíme, kým králik nie je mäkký. Zvyšnú múku vymiešame s trochou smotany na kašičku a potom prilejeme zvyšnú smotanu. Pridáme ku králikovi a necháme zovrieť. Povaríme 2 minúty a ihneď podávame. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |