končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
SLADKÉ JEDLÁ |
Mliečny rezPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 5 vajec, 100g kryštálového cukru, 50g kakaa, 1 šľahačka (33%), 1 jemný tvaroh, vanilkový cukor POSTUP PRÍPRAVY Vajíčka oddelíme. Žĺtky vymiešame s cukrom do peny. Potom pridáme kakao a sneh z bielkov. Dáme na plech vyložený papierom na pečenie. Trubu predhrejeme na 190 stupňov Celzia a pečieme asi 10 minút. Medzi tým si vyšľaháme šľahačku, pridáme tvaroh a cukor. Vychladnute cesto potrieme a necháme schladiť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) KOMENTÁRE (12) posledné: 22.7.2013, 9:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Polievka zo zelenej fazuľkyPOTREBNÉ PRÍSADY struky zelenej fazuľky, zemiaky, vegeta, čierne mleté korenie, soľ, čierne celé korenie, celé nové korenie, rasca, ocot, smotana na varenie, hl. múka POSTUP PRÍPRAVY Do hrnca s vodou dáme premytú fazuľku, pridáme rascu a 3-4 zrniečka čierneho celého a nového korenia. Varíme, kým nie je fazuľka polomäkká. Potom pridáme očistené, nadrobno nakrájané zemiaky, čierne mleté korenie, soľ a vegetu. Varíme, kým nie sú zemiaky mäkké. Do pohára so smotanou pridáme 1 lyžicu hladkej múky a poriadne zmes rozhabarkujeme. Potom ju vlejeme do hrnca a premiešame. Za občasného miešania polievku zavaríme a odstavíme. Do vypnutej polievky dáme 4-5 lyžíc octu (podľa chuti) a pomiešame. Polievku podávame teplú. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 8.7.2013, 7:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Kapustová polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY 100 g hlávkovej kapusty, soľ, 10 g oleja, 10 g hladkej múky, 5 g cibule, 40 g rajčiakového pretlaku, sacharín POSTUP PRÍPRAVY Očistenú, na rezance pokrájanú hlávkovú kapustu uvaríme vo vriacej osolenej vode. Z oleja a múky si pripravíme svetlú zápražku, pridáme pokrájanú cibuľu, opražíme, zalejeme studenou vodou a vlejeme spolu s rajčiakovým pretlakom do uvarenej kapusty. Povaríme, dochutíme soľou, prípadne sacharínom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 16.12.2012, 10:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |