končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 159 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,16 ďalšie >> |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
OVOCNÉ KNEDLEPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 500ml mlieka, 100g detskej krupice, 300g polohrubej múky, 1 vajce, soľ, 500g ovocia /jahody,marhule slivky.../ 2 pl masla, práškový cukor, strúhanka alebo mak na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Z mlieka a krupice uvaríme hustú kašu a necháme ju takmer vychladnúť. Pridáme múku, vajce, trochu soli a vypracujeme cesto /nesmie sa lepiť na ruky/. Na múkou posypanej doske cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 4 mm, pokrájame ho na štvorce.Vykostkujeme ovocie obalujeme a tvarujeme gule.Varíme v mierne osolenej vode, kým neplávajú na povrchu.Vyberieme ich sitkom, dáme do misy, polejeme rozpusteným maslom a posypeme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Klaudia M. (kajatt) ID 146065 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 7.5.2012, 18:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Francúzke zemiaky ozaj šťavnate :-) podla Martina P. (Mata406)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY nieže by sme nerobievali francuzke zemiaky,ale tieto chutia uplne užastne :-) kysla smotana a šlahačkova smotana spravili svoje :-) vdaka za super receptíky Martinka :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Anna K. (klaymanova) ID 50952 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 29.11.2010, 19:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Fašírka z ovsených vločiek s kelovým prívarkomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Fašírky: 1/2 l jemných ovsených vločiek, 1/2 l vody, 2 malé lyžičky vegety, cibuľa, 200 g strúhaného syra, celá hlávka cesnaku, 2 celé vajíčka. Kelový prívarok: 1 kel, cibuľa, mletá červená parika, rasca, soľ, ml. č.korenie, cesnak, 250 ml sladkej smotany, 2 lyžice hladkej múky. POSTUP PRÍPRAVY Fašírky : Ovsené vločky zalejeme vriacou vodou, do ktorej sme pridali 2 malé lyžičky vegety.Necháme vychladnúť. Medzi tým si podusíme cibuľku, ktorú pridáme k vychladnutým vločkám. Ďalej pridáme postúhaný syr, cesnak, ja som dala 8 strúčikov, 2 celé vajíčka, korenie, dochutíme soľou. Vytvarujeme fašírky, obalíme v strúhanke a vysmažíme do zlatova. Podávame so zemiakmi, alebo rôznymi prívarkami. Kelový prívarok: Cibuľu a kel očistíme, nakrájame. Na oleji speníme cibuľu, prádáme kel, mletú papriku, opražíme, podlejeme vodu. dochutíme soľou, rascou, cesnakom a dusíme domäkka. Zalejeme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali 2 lyžice múky, premiešame a povaríme. dochutíme mletým čiernym korením. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Slávka B. (bačka) ID 136375 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 7.12.2012, 12:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
zemiakové plackyPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY zemiaky, 1 vajicko, majoranka, pretlaceny cesnak, sol, polohruba muka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 18.5.2012, 18:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Chlebíkovo-vajíčkové mufinny so syrom a kyslou smotanouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 5 krajcov starého chleba, 2 šálky kyslej smotany, 2 strúčiky cesnaku, 4 vajcia, 250g mozzarelly, podľa chuti soľ a čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY https://receptik.babskeveci.sk/recept/chlebikovo-vajickove-mufinny-so-syrom-kyslou-smotanou/ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Lucia T. (lulu289) ID 326202 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
(Fufikovske) gnoochi zepekane so spenatomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Gnoochi - domace alebo kupene, spenat, smotana, syr v crievku, cesnak, tvrdy syr, sol POSTUP PRÍPRAVY Gnoochi podla receptu Andy-Deni K. (fufik) ID 1652 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1167 a spenatovo syrova omacka s cesnakom. Myslim,ze recept ani netreba,to len tak pre inspiraciu a pripomenutie Andinych super gnoochov ;o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Janik G. (janicekBJ) ID 61360 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 7.9.2009, 9:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Super ŠPENÁTIKPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY za hrst slaninky, strúčik cesnaku,soľ, 3PL polohr. múky,mrazeny špenát, príloha zemiaky a volske oko POSTUP PRÍPRAVY V hrnci opečieme nadrobno pokrájanú slaninku, potom pridame aj trosku oleja a nadrobno posekany cesnak, trochu opečieme, pridame polohrubu muku/záprašku/, asi minutku opečieme a dolejeme vodu. Potom pridáme špenátik, moze byť aj rozmrazeny a zbaveny tej zbytočnej vody. Nechame ho roztopit a dosolíme. Pridame aj asi 0,5dc mlieka, alebo smotany, kvoli kyseline, kt. obsahuje spenat, aby ju neutralizoval. Podavame z varenými zemiakmi a volským okom. Je super...dobrú c h u ť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Daniela U. (danilienka) ID 57919 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 14.12.2010, 18:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
*Dusena mrkva s tofu - inspiracia od Janika G.*PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY najdete tu: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13467&user=61360 POSTUP PRÍPRAVY Vrelo odporucam vyskusat! Jedna sa o velmi chutne, zdrave a nenarocne jedlo na cas a suroviny. Tiez si ho mozete prisposobit podla toho, co vam prave chladnicka ponuka. Ja som Jankin zakladny recept "obohatila" o tofu a zeler. :))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Eva H. (Evitchka) ID 26145 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (36) posledné: 12.10.2013, 11:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
zemiakové plackyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, vajíčko, osmažená cibulka, cesnak,hladká múka, sol, čierne korenie, vegeta, majoránka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Lenka G. (podkolienka) ID 38764 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
ŽemlovkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 3/4 sendviča \r\n350 – 400 g strúhaných jabĺk \r\nmaslo na vymastenie pekáčika \r\nstrúhanka na vysypanie pekáčika \r\n250 – 300 ml mlieka \r\n2 bal. Vanilínového cukru Dr.Oetker \r\n50 g rozohriateho masla \r\n250 g mäkkého tvarohu \r\n1 bal. Pudingu s vanilkovou príchuťou Dr.Oetker \r\n1 PL práškového cukru \r\n3 vajcia (žĺtky a bielky zvlášť) \r\n1 balíček Škoricového cukru Dr.Oetker \r\n1 PL hrozienok POSTUP PRÍPRAVY 1. Sendvič nakrájame na 1 cm široké plátky. Jablká očistíme a nastrúhame. Vyššiu ohňovzdornú zapekaciu misu (pekáčik) vymastíme maslom a vysypeme strúhankou. \r\n \r\n2. Do 250 ml mlieka dáme 1 vanilínový cukor. Maslo rozohrejeme. Tvaroh vyšľaháme s pudingovým práškom, práškovým cukrom a 3 žĺtkami. Ak je tvaroh hustý, pridáme 2 – 3 PL mlieka. \r\n \r\n3. Do zapekacej misy striedavo kladieme vrstvy: sendvič namočený v osladenom mlieku, pokvapkaný rozpusteným maslom, následne vrstvu tvarohu, potom opäť sendvič namočený v mlieku a pokvapkaný maslom, potom nastrúhané jablká posypané polovicou škoricového cukru a hrozienkami. Opakujeme do vyčerpania surovín – končíme hore vrstvou sendviča namočeného v mlieku a pokvapkaného maslom. \r\n \r\n4. Žemľovku pečieme priklopenú v predhriatej rúre pri teplote cca 180 – 190 °C asi 50 – 55 minút. Potom žemľovku odklopíme a teplotu pečenia zvýšime na 220 °C. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, ktorý nastriekame zdobiacim vrecúškom na žemľovku (môžeme iba navrstviť lyžicou) a zapečieme všetko asi 5 – 7 minút doružova. \r\n \r\n5. Pred servírovaním posypeme druhou polovicou škoricového cukru. \r\n \r\nTIP: Žemľovku môžeme piecť aj z 5 – 6 rožkov. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Andrea B. (AjkaK) ID 10039 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 159 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,16 ďalšie >> |