končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 69 (zobrazuje sa 61-69) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7 |
NÁTIERKY |
Oškvarková pomazánkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Oškvarky,červena paprika-kapia,cibula,vajcia,horcica POSTUP PRÍPRAVY Vsetko zomliet a zamiesat a dochutit horcicou OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Monika P. (gumidekmomo) ID 106433 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 23.9.2012, 22:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
natierka z hubPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 250g hub- mozu byt rozne druhy-podla chuti , 150g Nivy, 1sladkokysla uhorka , 1lyzica masla, 1mala cibula ,1 lyzicka horcice , kusok masla na podusenie hub POSTUP PRÍPRAVY Ocistene a nadrobno nakrajane huby ktore sme podusili na masle, nechame vychladnut a pomelieme. Do postruhaneho syra pridame huby ,nadrobno pokrajanu cibulu uhorku a po primiesani masla a horcice vsetko dohladka zmixujeme.Najlepsie chuti s ciernym chlebom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana K. (Jana Komancova) ID 141010 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Bryndzovo- orechová nátierkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 200g bryndze, 1ks sladkej smotany na šlahanie, 50-100g vlašských orechov, na dochutenie: soľ a čiene korenie. POSTUP PRÍPRAVY Do misky si dáme sladkú smotanu rozmrvíme bryndzu a na jemno postrúhane orechy /ja používam len vlašské/. Všetko spolu premiešame - mieša sa trošku dlhšie, kým nám nátierka nezhustne /vlastne smotanu musíme vyšľahať/. ...ak je potrebné tak dochutiť soľou a korením /ja menej solím, tak ani nedochucujem/. Nátierka je úžasná, jemná, ...a možno trošku kalorickejšia :) ... Prajem dobrú chuť! PS: Keď bude trošku viac času vložím aj fotodokumenty do svojích receptov. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarina O. (katotka) ID 29652 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Nátierka z údenej makrelePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Asi 200 g údená makrela , 100 g masla , 3 PL kečupu , 3 PL tatarskej omáčky , malá cibulka , 1 črievkový syr , 2 varené vajcia POSTUP PRÍPRAVY Makrelu oberieme z kostí .Pridáme ostatné prísady a vymiešame.Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana A. (hubinka51) ID 19753 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Bryndzová nátierka s pivom :)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Bryndza 100g, maslo obyčajné 100-150g, 0,5 dcl piva ( na značke a % nezáleží :))) ), menšia cibuľka, soľ, červené korenie, čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Cibuľku pokrájame najemno, všetko zmiešame, pivo pridáme nakoniec a mňam nátierka je na svete...pivo som pridávala s malou dušičkou, ale dodá jedlu príjemnú chuť :)))) Netreba sa báť :) DOBRÚ CHUŤ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Taja H. (Amel) ID 124598 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 8.12.2010, 16:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
jednohubky s vajickovou natierkouPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Kristína S. (kristinast) ID 22409 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
jednohubky so sardinkovou natierkou a sezamomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY rozteky alebo toastovy chlebik sardinky maslo sol cibulka (kto nechce nemusi) na ozdoby olivy a cherry paradajky POSTUP PRÍPRAVY spravime si sardinkovu pomazanku: masielko, trosicku cibulky (nemusi byt) pol masla, troska soli kto chce, moze dat aj troska kecupu. potom si bud z roztekov alebo toastovych chlebikov vyrezeme vykrojime taketo jednohubky, natrieme pomazankou, spojime druhou castou bud rozteka alebo toastoveho chlebiku a kedze to mame vyrezane, tak aj bocne strany jemnucko potrieme pomazankou a obalime okraje v sezame (vyzera to pekne) a aj to chuti zaujimavo. Ozdobime tym, co mame doma :) napr olivami a cherry paradajkami ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Kristína S. (kristinast) ID 22409 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Droždová teplá nátierkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2 cibule, kocka droždia-42g, olej, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Cibule nakrájame na malé kocky, opražíme na oleji do sklovita. Pridáme droždie, roztopíme a opekáme ešte asi 8 minút, aby sa tepelne opracovalo a prestalo pracovat :)........ na záver osolíme, okoreníme a podávame na chlebíku :)............... je to zdravé a výýýýýborné , akurát potom treba vela vetrat :) ale stojí to za to, sama som bola prvý krát prekvapená. ... Recept je na dve porcie, vyšlo mi asi na 5 polovičných krajíčkov chlebíka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Veronika T. (eseta) ID 106408 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 21.5.2013, 21:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Brokolicová nátierkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY . POSTUP PRÍPRAVY http://www.hrncekoverecepty.sk/2016/06/brokolicova-natierka.html ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Silvia F. (CapsLock) ID 184015 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 69 (zobrazuje sa 61-69) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7 |