končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 56 (zobrazuje sa 51-56) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
RYŽA A CESTOVINY |
Špagety s pestom ....PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY špagety, red tomato pesto od Jmieho Olivera, rajčinky, olivový olej, cesnek, syr.... POSTUP PRÍPRAVY tie rajčinky som opiekla s cenekom... viem že tie špagety nevypadajú najlepšie, sú to coopacké... asi som čudná, ale mne najviac chutia.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Veronika G. (veronika45) ID 20591 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 13.5.2010, 22:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
GnoochiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Fantasticke, uzasne, famozne!!! Podla Andy - Deni K. ID 1652 -dakujem za super receptik! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria I. (mucilienka) ID 47050 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 16.6.2010, 17:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Zeleninová večeraPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Ľahké a sýte zároveň.... potrebujeme buď vychladenú uvarenú ryžu alebo krátke cestoviny (vretienka, motýliky, rúrky) a k tomu zeleninu - ja som použila čínsku kapustu, sterilizovanú kukuricu a hrášok, uhorku, červenú papriku, rajčiny + na malé kocky nakrájaný tvrdý syr, uvarené vajíčka, šunkovú salámu a všetko som to pokvapkala kečupom a ochuteným jogurtovým dresingom POSTUP PRÍPRAVY - kto chce, môže si prisoliť, okoreniť jedlo či dať ho na pár minút odstáť do chladu, aby zelenina pustila šťavu, a tým pádom aby bolo jedlo ešte šťavnatejšie a chutnejšie - namiesto dresingu možno použiť aj biely jogurt / acidko("ľahšie" verzie) či 2 ČL tatarskej omáčky alebo kyslej smotany ("ťažšie" verzie) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana S. (JaniS.) ID 159902 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 12.3.2011, 20:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
cestoviny s tuniakomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY uvarené cestoviny, zelenina dusená, čerstvá, sterilizovaná, losos alebo tuniak z konzervy, olivový olej POSTUP PRÍPRAVY takýto obed mám najradšej, lebo je expresne urobený a nezaťaží žalúdok ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Anna T. (babuš) ID 7831 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 30.12.2012, 21:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Domáce cestoviny - farfallePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 250 g múka hladká 3 ks vajce 1 polievková lyžica olej olivový 1 polievková lyžica , vlažná voda štipka soľ POSTUP PRÍPRAVY Postup receptu Zmiešame múku s vajciami… Pridáme olivový olej… Vlažnú vodu a soľ… Vypracujeme hladké pevné cesto…Necháme odležať 10 minút. Na začiatok je potrebné vyvaľkať pripravené cesto, najlepšie strojčekom na cestoviny. Zvládneme to aj s kuchynským valčekom. Vyvaľkané pláty cesta jemne pomúčime, aby sa nám s cestom ľahšie pracovalo. Pláty narežeme na asi 4 cm pásiky, ktoré potom ešte ďalej režeme na 3 cm kúsky. Dostaneme tak kúsok cesta v tvare obdĺžnika 4×3 cm. Z každého kúska pripravených obdĺžnikov cesta vytvoríme farfalle. Jednoducho ukazovákom si podržíme stred cesta, palcom a prostredníkom pritiahneme kraje cesta k stredu smerom k ukazováku. Hotovú mašličku jemne stlačíme v strede, aby nám držala tvar. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Andrea Z. (ondre) ID 95183 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Výborné risotto s hráškom a opečenou slaninouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY suroviny a postup je obdobný ako pri mojom recepte na talianske risotto (http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=54582&user=214481) - len vynecháme petržlenovú vňať a naopak po prvom priliatí vývaru pridáme hrášok (ja som mala mrazený) a na konci vmiešame nadrobno pokrájanú a opraženú oravskú slaninu - cca 80-100g ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 56 (zobrazuje sa 51-56) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 |