. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > DOMÁCE PEKÁRNE

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 618 (zobrazuje sa 581-590)<< predošlé 1,.,54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ďalšie >>

DOMÁCE PEKÁRNE

Zemiakový chlieb z DP



POTREBNÉ PRÍSADY

210 ml vody, 1 1/2 ČL octu, 525 g múky T650, 160 g uvarených a popučených zemiakov, 2 ČL soli, 1 ČL cukru, 1 sáčok sušeného droždia Dr. Oetker ( 7g ) alebo 1/2 kocky čerstvých kvasníc, 1 ČL rasce ( ja som dala ľanové semienka, lebo moji neznášajú rascu )

POSTUP PRÍPRAVY

Program RÝCHLY alebo základný

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

Zlatica T. (zlatúšik) ID 5950 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

RASCOVÝ CHLEBÍK



POTREBNÉ PRÍSADY

220 g ražnej múky vyrážkovej, 220 g hladkej múky 00 extra, 25 g droždia, 2 kávové lyžičky soli, 2 kávové lyžičky medu, 1,5 dl mlieka, 1,5 dl vlažnej vody, 1 polievková lyžica rasce.

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko dáme do pekárničky - /najprv tekuté prísady/ a zapneme program 1, hmotnosť 1000 g, kôrka stredná.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Miroslava B. (mimuš24) ID 107811 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Vianočka zo špaldovej múky



POTREBNÉ PRÍSADY

Drozdie, 470g spaldovej hladkej muky, 80g cukru, 1/2 CL soli, 2 zltka, 2 CL oleja, 60g rozpusteneho masla, 200ml vlazneho mlieka a samozrejme hrozienka

POSTUP PRÍPRAVY

Vsetky suroviny vkladam do mojho typu pekarne ( panasonic sd-255) presne v tom poradi akom som aj napisala a hrozienka davam do casti urcenej pre ne. Piekla som na programe Basic - raisin - 4 hod a korka stredne prepecena.
Vianocku som skusala aj z klasickej hladkej muky a je fakt vyborna,ale to len ked neni po ruke spaldovka :)..

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Monika P. (monkap) ID 69860 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

makovec podla Martina C. (mandy1972) ID 42436



POTREBNÉ PRÍSADY

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13151

POSTUP PRÍPRAVY

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13151

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Gabriela V. (Graziela) ID 59728 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

langose z DP podla Monika S. (levelka) ID 3709



POTREBNÉ PRÍSADY

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18269

POSTUP PRÍPRAVY

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18269

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Gabriela V. (Graziela) ID 59728 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Mazanec


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

sladký chlebík

POSTUP PRÍPRAVY

http://www.schutou.sk/index.php/recepty/chlieb-a-pecivo/61-mazanec-z-domacej-pekarne

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Zuzana C. (zch) ID 21747 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Naše Kaiserky



POTREBNÉ PRÍSADY

275 ml vody 480 g hladkej múky - ja miešam dávam hladku a celozrnnu alebo hladku a ražnú 70 g tuku - ja dávam trochu hery a trochu cery 1/2 droždie čerstve 2 čl sol 1 čl cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko dáme do pekárne, potom rozdelím na tri časti a tie tri ešte na štyry bochníčky. S ostrím nožom urobím zárezy po obvode. Necháme asi 10 min podkysnút . Potrieme vajíčkom alebo mliekom, posypeme makom alebo hocičím kto ako má chut a pečieme na 230 C asi 15-17 min - záleží od rury.
Dobrú chut

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Zuzana D. (zuzka 44) ID 28928 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

vianočka naša oblúbená


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

ALŹBETA J. (betty36) ID 92483 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Celozrnný chléb



POTREBNÉ PRÍSADY

350 ml Acidofilního mléka, 3 lžíce oleje, 1 lžíce octa, 2 lžičky chlebového koření nebo kmínu, 1 lžička soli, 1 lžička cukru, 100 g hladké mouky, 400g celozrnné pšeničné mouky, 1 lžička droždí, slunečnicová a sezamová semínka dle chuti, vrchovatá lžíce pšeničných otrub.

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme. Po zapípání přidáme semínka.
Program: základní-velký-střední kůrka.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

tereza M. (Terujaja) ID 52420 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Toustový chléb



POTREBNÉ PRÍSADY

200 ml mléka, 100 ml vody, 1 vejce, 25 g rozpuštěného másla, 1 lžička cukru, 2 lžičky soli, 500 g hladké mouky, 1 lžička sušeného droždí.

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny vložíme v uvedeném pořadí do nádoby pekárny a zapneme program Sendvič (French), malý, kůrka světlá.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

tereza M. (Terujaja) ID 52420 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 618 (zobrazuje sa 581-590)<< predošlé 1,.,54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu