. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 51.194 (zobrazuje sa 50821-50830)<< predošlé 1,.,5078, 5079, 5080, 5081, 5082, 5083, 5084, 5085, 5086, 5087, 5088,.,5120 ďalšie >>

TORTY

S Hello Kitty...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

váha 5,7 kg...

POSTUP PRÍPRAVY

spodok - čokoládový korpus, višňový džem, orechová plnka, kávový krém


vrch - piškóta, jahodový džem,. falošný parížsky krém


poťah - Smartflex Velvet, ozdoby - burizónová hmota, Top model a Smarflex Velvet...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Svadobná elegantná...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

váha 3,1 kg...

POSTUP PRÍPRAVY

piškóta, čučoriedkový džem, jogurtová plnka, lesné ovocie, poťah Smartflex Velvet...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Srdiečko k 80-tke...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

váha 3,6 kg...

POSTUP PRÍPRAVY

orechový korpus, jahodový džem, krém z bielej čokolády, poťah a ozdoby Smartflex Velvet

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Kniha k 60-tke v jesennom...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

váha 5,4 kg...

POSTUP PRÍPRAVY

čokoládový korpus, džem zo zmesi ovocia, tvarohový krém, lesné ovocie, poťah Smartflex Velvet, ozdoby hmota Top model...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

kaiserky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

300 ml mlieka vlazneho, 250g hladkej muky, 125g polohrubej, 125g psenicnej chlebovej muky, 25g rozpusteneho masla, 15g soli, 10g cerstveho drozdia, 5g cukru.Pripravime kysnute cesto, rozdelime asi na 10-11 bochnikov umiestnime na plech nechame 10 min.kysnut. Tvoritkom vytlacime v bochnikoch dekor prevratime opacne a este 15 min nechame kysnut. Potom obratte naspat a potrite vajcom. Mozu sa posipat lanovim semienkom, mak,rasca alebo hrubozrnna sol. Pecieme na 220 stupnoch 10 minut. Dobru chut

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Gabika B. (srdiecko873) ID 124928 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Štvorce s ricottou a slivkami...



POTREBNÉ PRÍSADY

1 balenie lístkového cesta /450-500g/, hladká múka na posypanie dosky, 250g ricotty, 50g práškového cukru, 2 vajcia, 40g masla, 6-7 sliviek, práškový cukor na posypanie...

POSTUP PRÍPRAVY

Veľmi jednoduchý koláčik, ale skvelý... Slivky umyjeme, prekrojíme na polovicu, vyberieme kôstku a každú nakrojíme do vejárika. Pripravíme si plnku: zmäknuté maslo vyšľaháme s cukrom a vajíčkami, pridáme ricottu a premiešame. Lístkové cesto si rozdelíme na polovicu, každú natenko rozvaľkáme a rozdelíme na 6-7 štvorcov. Štvorce prenesieme na plech vystlaný papierom a na každý štvorec dáme cca 2 PL plnky a polovicu slivky. Pečieme na 220 °C, 15 minút. Posypeme práškovým cukrom a necháme vychladnúť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 29.10.2017, 13:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Ružová 60-tka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

kakaový korpus (5 vajec), bielkový plát (2 vajcia), karamelová plnka, ríbezľový lekvár

POSTUP PRÍPRAVY

váha 1,8 kg

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 30.12.2017, 19:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Robotický vysávač


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

svetlá piškóta (2x5 vajec), čokoládová plnka (2x puding, 2x250 g mascarpone), jahody, ríbezľový lekvár

POSTUP PRÍPRAVY

váha 3,6 kg

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 30.12.2017, 19:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Piekla som pre svojho syna


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Nepečený čučoriedkový koláč



POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus 10 celozrnných maslových sušienok 60 g kokosového oleja 1 lyžica cukru kryštál Krém 500 g skyr natur 250 ml smotana 50 g medu 1 vanilkový lusk 3 plátky želatíny Poleva 4 lyžice čučoriedkového džemu 100 g čerstvých čučoriedok

POSTUP PRÍPRAVY

Rozdrvíme nahrubo sušienky a zmiešame ich s kokosovým olejom. Tortovú formu (22 cm) vyložíme papierom na pečenie (alebo použijeme nepriľnavú silikónovú formu) a rukami pritlačíme zmes rovnomerne na dno. Formu dáme do mrazničky.
Vopred dáme želatínu do studené vody. Ďalej do misky dáme Skyr, med, dreň z vanilky a dobre všetko premiešame. Želatínu prenesieme do malého hrnca a na miernom ohni ju miešame, pokým sa nerozpustí. Pozor, nesmie vrieť, inak stratí želírovacie schopnosti! Následne želatínu odložíme zo sporáku a necháme ju mierne vychladnúť. Vmiešame ju do malého množstva Skyr krému a následne pridáme jeho zvyšok. Vďaka tomuto postupu v kréme nebudú hrudky.
Ušľaháme smotanu do hladkej peny a zmiešame ju s vyrobeným krémom. Vyberieme z mrazničky formu s korpusom a nalejeme do nej Skyr krém. Potom celú tortu umiestnime do chladničky minimálne na štyri hodiny. Po vychladení dezertu servírujeme jeho kúsky na tanierik, potrieme ho čučoriedkovým džemom a posypeme čerstvými čučoriedkami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Dominika K. (Knespik) ID 327946 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 51.194 (zobrazuje sa 50821-50830)<< predošlé 1,.,5078, 5079, 5080, 5081, 5082, 5083, 5084, 5085, 5086, 5087, 5088,.,5120 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu