končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 51.194 (zobrazuje sa 50821-50830) | << predošlé 1,.,5078, 5079, 5080, 5081, 5082, 5083, 5084, 5085, 5086, 5087, 5088,.,5120 ďalšie >> |
TORTY |
S Hello Kitty...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 5,7 kg... POSTUP PRÍPRAVY spodok - čokoládový korpus, višňový džem, orechová plnka, kávový krém vrch - piškóta, jahodový džem,. falošný parížsky krém poťah - Smartflex Velvet, ozdoby - burizónová hmota, Top model a Smarflex Velvet... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Svadobná elegantná...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,1 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, čučoriedkový džem, jogurtová plnka, lesné ovocie, poťah Smartflex Velvet... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Srdiečko k 80-tke...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,6 kg... POSTUP PRÍPRAVY orechový korpus, jahodový džem, krém z bielej čokolády, poťah a ozdoby Smartflex Velvet OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Kniha k 60-tke v jesennom...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 5,4 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, džem zo zmesi ovocia, tvarohový krém, lesné ovocie, poťah Smartflex Velvet, ozdoby hmota Top model... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
kaiserkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 300 ml mlieka vlazneho, 250g hladkej muky, 125g polohrubej, 125g psenicnej chlebovej muky, 25g rozpusteneho masla, 15g soli, 10g cerstveho drozdia, 5g cukru.Pripravime kysnute cesto, rozdelime asi na 10-11 bochnikov umiestnime na plech nechame 10 min.kysnut. Tvoritkom vytlacime v bochnikoch dekor prevratime opacne a este 15 min nechame kysnut. Potom obratte naspat a potrite vajcom. Mozu sa posipat lanovim semienkom, mak,rasca alebo hrubozrnna sol. Pecieme na 220 stupnoch 10 minut. Dobru chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Gabika B. (srdiecko873) ID 124928 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Štvorce s ricottou a slivkami...POTREBNÉ PRÍSADY 1 balenie lístkového cesta /450-500g/, hladká múka na posypanie dosky, 250g ricotty, 50g práškového cukru, 2 vajcia, 40g masla, 6-7 sliviek, práškový cukor na posypanie... POSTUP PRÍPRAVY Veľmi jednoduchý koláčik, ale skvelý... Slivky umyjeme, prekrojíme na polovicu, vyberieme kôstku a každú nakrojíme do vejárika. Pripravíme si plnku: zmäknuté maslo vyšľaháme s cukrom a vajíčkami, pridáme ricottu a premiešame. Lístkové cesto si rozdelíme na polovicu, každú natenko rozvaľkáme a rozdelíme na 6-7 štvorcov. Štvorce prenesieme na plech vystlaný papierom a na každý štvorec dáme cca 2 PL plnky a polovicu slivky. Pečieme na 220 °C, 15 minút. Posypeme práškovým cukrom a necháme vychladnúť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 29.10.2017, 13:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ružová 60-tkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kakaový korpus (5 vajec), bielkový plát (2 vajcia), karamelová plnka, ríbezľový lekvár POSTUP PRÍPRAVY váha 1,8 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 30.12.2017, 19:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Robotický vysávačPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY svetlá piškóta (2x5 vajec), čokoládová plnka (2x puding, 2x250 g mascarpone), jahody, ríbezľový lekvár POSTUP PRÍPRAVY váha 3,6 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 30.12.2017, 19:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Piekla som pre svojho synaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Nepečený čučoriedkový koláčPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus 10 celozrnných maslových sušienok 60 g kokosového oleja 1 lyžica cukru kryštál Krém 500 g skyr natur 250 ml smotana 50 g medu 1 vanilkový lusk 3 plátky želatíny Poleva 4 lyžice čučoriedkového džemu 100 g čerstvých čučoriedok POSTUP PRÍPRAVY Rozdrvíme nahrubo sušienky a zmiešame ich s kokosovým olejom. Tortovú formu (22 cm) vyložíme papierom na pečenie (alebo použijeme nepriľnavú silikónovú formu) a rukami pritlačíme zmes rovnomerne na dno. Formu dáme do mrazničky. Vopred dáme želatínu do studené vody. Ďalej do misky dáme Skyr, med, dreň z vanilky a dobre všetko premiešame. Želatínu prenesieme do malého hrnca a na miernom ohni ju miešame, pokým sa nerozpustí. Pozor, nesmie vrieť, inak stratí želírovacie schopnosti! Následne želatínu odložíme zo sporáku a necháme ju mierne vychladnúť. Vmiešame ju do malého množstva Skyr krému a následne pridáme jeho zvyšok. Vďaka tomuto postupu v kréme nebudú hrudky. Ušľaháme smotanu do hladkej peny a zmiešame ju s vyrobeným krémom. Vyberieme z mrazničky formu s korpusom a nalejeme do nej Skyr krém. Potom celú tortu umiestnime do chladničky minimálne na štyri hodiny. Po vychladení dezertu servírujeme jeho kúsky na tanierik, potrieme ho čučoriedkovým džemom a posypeme čerstvými čučoriedkami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Dominika K. (Knespik) ID 327946 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 51.194 (zobrazuje sa 50821-50830) | << predošlé 1,.,5078, 5079, 5080, 5081, 5082, 5083, 5084, 5085, 5086, 5087, 5088,.,5120 ďalšie >> |