. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Maria P. (teleflex) ID 105501
.
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.7.2009
Naposledy: 28.3.2024 12:53
Aktualizácia: 29.9.2018 12:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 40
RODINNÉ FOTOGRAFIE 531
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1149
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 491-500)<< predošlé 1,.,45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55,.,115 ďalšie >>

TORTY

Ľadové kráľovstvo /2./...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

váha 5,6 kg...

POSTUP PRÍPRAVY

piškóta, jahodový džem, pribináčik krém, jahody, poťah Smartflex Velvet, jedlá oblátka, sneh z bielkov...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 15.4.2016, 18:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Srdiečko s motýlikmi...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

váha 3,4 kg...

POSTUP PRÍPRAVY

čokoládový korpus, džem z lesného ovocia, falošný parížsky krém, poťah Smartflex Velvet, ozdoby, Smartfex Velvet a Rainbow Paste

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 15.4.2016, 18:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Nátierka z tofu...



POTREBNÉ PRÍSADY

2 balíčky bieleho tofu, 1 malý pohárik rajčinového pretlaku, olej, 3-5 strúčikov cesnaku, 1 cibuľa, soľ, ml.čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Recept som našla na internete a nátierka je fantastická... pre mňa hlavne na hrianky :-)... Tofu najemno nastrúhame, cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno, osmažíme na oleji a pridáme tofu...chvíľu smažíme, premiešame pretlak /nemusí byť ani celý/, osolíme, okoreníme, a pridáme popučený cesnak. premiešame a po vychladnutí natrieme na chlebík, hrianku, bagetku...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 21.4.2016, 18:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Na rybačke...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

váha 3,8 kg...

POSTUP PRÍPRAVY

čokoládový korpus, penový plát, falošný parížsky krém, poťah Smartflex Velvet, žralok z burizónovej hmoty, ozdoby, čokohmota, Smartflex Flower, Rainbow paste...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 18.3.2016, 9:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Frozen...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

váha 6,5 kg...

POSTUP PRÍPRAVY

spodok: čokoládový korpus, marhuľový džem, orechovo-kávový krém, poťah Smartflex Velvet... vrch: piškóta, džem z lesného ovocia, falošný parížsky krém karamelový, poťah Smartflex Velvet...ozdoby Royal Icing

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (6) posledné: 18.3.2016, 9:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

S Violettou...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

váha 3 kg...

POSTUP PRÍPRAVY

piškóta, jahodový džem, jahodový krém, jahody, poťah Smartflex Velvet, jedlá oblátka, ozdoby Smartflex Velvet

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (6) posledné: 18.3.2016, 9:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

S autíčkami...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

váha 6,4 kg...

POSTUP PRÍPRAVY

spodok: čokoládový korpus, višňový džem, falošný parížsky krém, višne, poťah Smartflex Velvet... Vrch: piškóta, džem z lesného ovocia, pribináčik krém, poťah Smartflex Flower, ozdoby Rainbow paste

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 18.3.2016, 9:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

♥ Čokoládový vrkoč...♥



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kocka droždia, 50g kryštálového cukru, 160g vlažného mlieka, 500g hladkej múky, 60g rozpusteného masla, 2 vajcia, štipka soli...♥ Plnka: 100ml smotany na šľahanie, 40g čokolády na varenie... ♥ žĺtok na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky suroviny na cesto spolu zmiesiť na vláčne cesto, prikryť čistým obrúskom a nechať 45 minút na teplom mieste kysnúť.♥♦♥ Čokoládu nalámeme do hrnca, zalejeme smotanou a spolu na miernom ohni rozpustiť a nechať vychladnúť.♥♦♥ Cesto rozvaľkáme na tenký plát, ktorý rozdelíme na tri časti, každú natrime plnkou, zvinieme, okraje potrieme rozšľahaným žĺtkom a stlačíme, aby plnka nevytekala. Pripravené roládky zapletieme do vrkoča, prenesieme na plech vystlaný papierom na pečenie, necháme 15 minút podkysnúť, potrieme žĺtkom rozmiešaným s 2 PL vody a pečieme na 180 °C, cca 50 minút. Po vychladnutí posypeme práškovým cukrom a pokrájame.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 18.3.2016, 9:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

♣ Broskyňový tarte s krokantom a bielou čokoládou ♣



POTREBNÉ PRÍSADY

Krehké cesto: 80g masla, 120g hladkej múky, 50g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 1 vajce, 2 PL mletých mandlí...♣♣♣ Krokant: 150g kyslej smotany /18%/, 100g medu, 40g vanilkového cukru, 30g škrobovej múčky, 200g nasekaných mandlí...♣♣♣150g bielej čokolády, 4 PL smotany na šľahanie... ♣♣♣ Na obloženie: 700g zaváraných broskýň, 1 balíček tortovej želatíny...

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky suroviny na cesto spolu zmiesiť, zabaliť do potravinárskej fólie a nechať v chlade 30 minút.


Cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske, prenesieme do vymastenej koláčovej formy, vyvýšime aj po okrajoch, popicháme vidličkou.Na korpus rozotrieme mandľový krokant, a pečieme na 180°C, 30 minút /po 20 minútach vrch prikryjeme alobalom/. Potom koláč necháme vychladnúť. Potrieme rozpustenou bielou čokoládou a necháme v chlade stuhnúť. Poukladáme nakrájané broskyne, zalejeme tortovým želé /pripraveným podľa návodu/ a necháme do druhého dňa v chlade.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 18.3.2016, 9:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Narodeninová k 80-tke...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

váha 5,5 kg...

POSTUP PRÍPRAVY

čokoládový korpus, višňový džem, falošný parížsky krém, jahody, poťah Smartflex Velvet, kvety MMF, Smartflex Flower a Rainbow Paste zelená, čipka Flexi Ice...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 13.3.2016, 17:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 491-500)<< predošlé 1,.,45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55,.,115 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu