končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 162 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,17 ďalšie >> |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie soté v zeleninovo-syrovej omáčke (podľa Mirky M. (Myrca) ID 22115)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY olej * cibuľa * kuracie prsia * mletá červená paprika * mleté čierne korenie * provensálske bylinky * cesnak * horčica * kečup * hrášok a kukurica * tavený syr v črievku POSTUP PRÍPRAVY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15559 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) kikuska t. (jasidielko) ID 56687 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Syrovo-smotanova omačka s kuracim mäskomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia,smotana na varenie,2 syry bambino v črievku,mlieko podla potreby,solamyl na zahustenie,sol,vegeta,kari korenie,olej,lubovolna cestovina POSTUP PRÍPRAVY na oleji si udusime na kocky nakrajane mäsko a posypeme vegetou,v druhom hrnci si ohrejeme smotanu,vytlacime obidve syry a miesame kym sa nerozpustia.Pridame mlieko podla toho,kolko chceme mat omačky,miešame ked je riedke pridame trocha solamylu rozmiesaneho vo vode a zahustime,ochutime solou,kari korenim a podavame lubovolnou cestovinkou :-) Vyborne,rychle ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Anna K. (klaymanova) ID 50952 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 11.12.2011, 21:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Voňavé kuriatko s jablkovou omáčkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kura * citron *cesnak *maslo *rozmarin *sol *korenie *jablko *zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Pôvodne som vôbec neplánovala tento receptík vložiť,takže preto chýba aj fotodokumentacia...proste malo to byť klasické nedelné kuriatko,ktoré sa napokon "zvrhlo" na tak trošku neklasické ,ale úžasne chutné kuriatko:) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) martina p. (mauka) ID 8602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 30.10.2010, 17:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Pomaly pečená kačka so žemľovou knedľou a červenou kapustouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Na kačku: 1 kačku okolo 2 kg váhy v surovom stave soľ rascu Na žemľovú knedľu: 5 rožkov 100 ml mlieka 50 ml vývaru (ja som rozpustila ¼ kocky kuracieho bio bujónu v horúcej vode) 2 vajcia soľ čierne korenie muškátový orech Na červenú kapustu: 1 malú červenú kapustu 1 cibuľu 1 ČL hladkej múky soľ mletú rascu cukor POSTUP PRÍPRAVY Kačku si deň vopred nasolíme a posypeme rascou,ak nestíhame stačia aj dve hodiny. Osolíme aj vnútro kačky. Na druhý deň,alebo o dve hodiny vložíme kačku do pekáča s pokrievkou a dáme do rúry vyhriatej na 100 stupňov. Necháme piecť 3 hodiny. Pekáč neodkrývame a ani neotvárame rúru. Potom zvýšime teplotu na 120 stupňov a pečieme ešte ďalšie 3 až 3 a pol hodiny. Vyberieme, otvoríme pekáč. Vylejeme tuk, ak ho tam bude veľa a dáme ešte zapiecť pod gril, aby sme dosiahli chrumkavú kôrku. Kačacie mäso bude veľmi jemné a šťavnaté:) Žemľovú knedľu si pripravíme tak, že nakrájame rožky na menšie kocky a postupne nasucho ich opečieme na panvici. Vo väčšej miske si zmiešame vajcia, mlieko, vývar a pridáme opečené rožky. Zmiešame rukou. Ochutíme soľou, čiernym korením a nastrúhaným muškátovým orieškom. Vytvarujeme 2 menšie knedle, ktoré zabalíme do igelitového vrecka, upevníme tenším špagátikom a dáme variť tak na 20 min do vriacej vody. Červenú kapustu si nakrájame na jemno a dáme ju na osmaženú cibuľku. Podlejeme vodou, ochutíme soľou, cukrom, mletou rascou, octom (keď ho pridáme na začiatku varenia kapusta si zachová farbu a chrumkavosť) a dusíme asi tak hodinku. Potom ešte dochutíme. Prajeme dobrú chuť ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Lucka N. (aplle23) ID 120743 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 6.11.2020, 20:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Morčacie stehno s kyslou kapustou.PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Stehno morčacie, kyslá kapusta, olej, kmín, cesnak , vegeta , soľ, voda na podliatie. POSTUP PRÍPRAVY kapustu dáme do pekáča, nato položíme umyté narezané stehná, polejem ich olejom, osolím, ovegetím , okmínim, do nárezov vtlačím plátky cesnaku, podlejem vodou. Zakryjem a pečiem na 180 st, aj 3 hod. Občas skontrolujem či kapusta nepotrebuje vodu. Pečiem to celé 3 hod. zakryté. Mäso neni také vysušené. Dobré žrádelko !!!!! Rýchle nenáročné jedlo.....Podávala som so špaldovou knedlou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Eva H. (EVA 33) ID 24479 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 11.11.2012, 14:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Masová velkonočná roládaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 500g lístkového cesta, olej, 200g chudeho maska /podla vášej chuti/, 150g poru,4 paradajky, 4 vajcia natvrdo uvarené, sol, mleté čierne korenie, 1 vajce, mak alebo rasca. POSTUP PRÍPRAVY Lístkové cesto rozvalkáme na hrúbku 3mm do tvaru obdlžnika. Na troche oleja si opražíme za stáleho miešania mleté maso, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a opekáme, kým sa voda nevyparí.Pridáme očistený umytý nadrobno pokrájaný por, premiešame a rozložíme na pripravené cesto. Posypeme ošúpanými, na drobno posekanými vajciami, pokrájanými paradajkami. Boky cesta preložíme, aby nám plnka nevytiekla a zavinieme. Závin uložíme na plech, potrieme rozšlahaným vajcom, posypeme makom alebo rascou a vo vyhriatej rúre pečieme do zlatista ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Daša B. (Donatela23) ID 80117 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie prsíčkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, platkovy syr alebo vcelku syr, olivovy olej, vegeta alebo sol, kari korenie, cesnak v prasku alebo struciky cesnaku, na ozdobu pouzity petrzlen a kapia POSTUP PRÍPRAVY vianočné menu pre mňa kedže ja šaláty nepapám a vyprážané tiež nemusím, upozornujem je to suche ale zasa dietne masko ak chcete stavnatejsie vymente kuracie prsia za bravcove kare takisto to bude fajnove kuracie prsia si umyjeme a poukladame na pekac, posypeme kari korenie (cca 1/2 KL) cesnakom v prasku alebo poukladame rozkrojene struciky cesnaku, pokvapkame olivovym olejom, vegetou pomedzi prsty a hlavne rovnomerne. podlejeme vodou. zapecieme z oboch stran v rure na cca na 250 °C takych 30-40 minut dokopy. predtym ako odstavime poukladame na masko platky syra a nechame este take 3 minutky dopiect. syr sa rozpusti. do rozpusteneho syrceka jemne napichame po kusku petrzlena a jemne vlozime kusok kapie alebo hocico co je farebne a lahodi ociam. priloha sa hodi ryza. odporucam ryzu s kukuricou! a ovocny spic. klasicky si ponapichovat na spilky kusky ovocia (banan, broskyna, kiwi...) dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Lenka J. (ladybirdka) ID 6432 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 30.12.2008, 15:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Úžasné špízy v cestíčku podľa Lubica L. (lubica007) ID 19881PRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 28.7.2009, 15:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
GyrosPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY hranolky ( ryža ), namarinované masko, zelenina ( paprika, uhorky, rajčina, kapusta), dresing ( majonéza + kyslá smotana + cesnak + pažítka) alebo iba tatárska omáčka POSTUP PRÍPRAVY Mako si namarinujeme v oblubenej marináde a vypražíme. Pridáme hranolky al. ryžu, zeleninu a dresing a gyros je hotový :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 1.11.2009, 11:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
fantastické kurča na kapuste s knedlíkom pochúťka pre manžela a chutí aj deťomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kurča alebo kuracie stehná, soľ, červená paprika , korenie na kurča, bobkový list, čierne korenie celé, kyslá kapusta / v sáčku/ , slanina , cesnak, knedlík POSTUP PRÍPRAVY takže zoberieme kurča ak máme celé rozporcujeme ho na 4 časti , umyjeme , posolíme, posypeme zmesou na kurča, pretačíme na každý jeden kus kuraťa jeden cesnak ., trošku posypeme sladkou červ. paprikouPotom zoberieme pekáč do neho dáme kapustu aj so šťavou , /pozor nepremývať/ musí tam byť aj tá šťava / pridáme na kapustu bobkový list 5 ks , pretlačený cesnak 2 , celé korenie 6 guličiek, posypeme trošku červenou paprikou na to položíme ochutné kuča , na to položíme alobal a vložíme to do rúry aj s tým alobalom , pečieme na 180 C asi tak 60 min, potom odoberieme alobal, toršku kurča polejeme tou šťavou čo je pod ním a na kuriatko poukladáme plátky prerstanej slaninky , dáme znovu pcieť asi tak 15 min, potom by to malo byť už upečené , závisí to od kuraťa aké bolo veľké , každá gazdinka to vie odhadnúť a, no a ked je hotové servírujeme s knedlíkom a papkáme , je to tak vynikajúce.... typ, ja knedlík hrejem v mikrovlnke a to tak , že si nakrájam na kúsky a vložím to do mikr. sáčka a pár sekúnd ohrejem potom je ako domáca parená knedla . prajem dobrú chuť . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) marketa g. (alexanat) ID 119697 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 2.4.2010, 17:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 162 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,17 ďalšie >> |