končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 451-460) | << predošlé 1,.,41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51,.,115 ďalšie >> |
RYŽA A CESTOVINY |
Plnené canelloni.POTREBNÉ PRÍSADY 250g canelloni, 250g mletého mäsa /hovädzie alebo 50:50 hovädzie a bravčové/, 750g mrkvy, 150g šunky, 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 1 mozzarella, 100g tvrdého syra, 400g olúpaných rajčín, 500ml mlieka, 50 ml smotany na šľahanie, 250ml zeleninového vývaru, 2 PL hladkej múky, trocha oleja, štipka soli, štipka mletého čierneho korenia, trocha oregana, štipka mletého muškátového orieška... POSTUP PRÍPRAVY Mrkvu očistíme a nahrubo si nastrúhame, cibuľu nakrájame nadrobno, cesnak na plátky, šunku na kocky... Na rozpálenom oleji si orestujeme cibuľu, po chvíľke pridáme šunku, keď sa trochu osmaží, pridáme mrkvu, cesnak, mäso, polovicu paradajok, osolíme, okoreníme ml.čiernym korením a pod pokrievkou dusíme... pustí si vlastnú šťavu, takže nepodlievame, ale občas premiešame. Asi po 15 minútach odstavíme a necháme vychladnúť, aby bolo vlažné. Zapekaciu misku vymastíme olejom. Canelloni naplníme skoro vychladnutou plnkou . Naplnené canelloni poukladáme tesne vedľa seba. Navrstvíme zvyšok rajčín. Mlieko, vývar, smotanu a múku zmiešame, pridáme muškátový oriešok, oregano, osolíme. Zalejeme canelloni, poukladáme na plátky nakrájanú mazzarellu a posypeme strúhaným syrom /parmezánom/. Pečieme neprikryté 30 minú na 180 °C. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
♥ Svieži ovocný dezert ♥POTREBNÉ PRÍSADY 500g kyslej smotany, 250ml smotany na šľahanie, 150g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, asi 300g jahôd, maliny, dlhé piškóty, ovocie... POSTUP PRÍPRAVY Smotanu na šľahanie prevaríme a odstavíme, nasypeme želatínu a za občasného miešania necháme vychladnúť. 250g jahôd umyjeme očistíme a rozmixujeme. Kyslú smotanu, práškový a vanilkový cukor zmiešame, pridáme rozmixované jahody a vlažnú smotanu. Premiešame...Formu na biskupský chlebík vystelieme potravinárskou fóliou, nalejeme 1/3 krému, poukladáme nahusto dlhé piškóty, necháme asi 10-15 minút stuhnúť v chladničke, potom posypeme nahusto malinami a zalejeme 2/3 krému, poukladáme dlhé piškóty a popritláčame. Necháme stuhnúť v chladničke, vrch ozdobíme ovocím a podávame... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 3.7.2016, 11:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
HK Nitra Fans...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,5 kg... POSTUP PRÍPRAVY ručne maľovaná... pre syna. piškóta, krém z bielej čokolády, ananásový curd, poťah Smartflex Velvet... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (10) posledné: 3.8.2016, 21:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
K PSP zlato-biela.../2./.PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 4,2 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, jahodový džem, pribináčik krém, jahody, poťah Smartflex Velvet, ozdoy Smartflex Flower... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 3.8.2016, 21:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Minecraft...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,4 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, jahodový džem, mascarpone krém, jahody, Smartflex Velvet... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 3.8.2016, 21:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Svadobná s obrúčkami a stencils...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,3 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, jahodový džem, mascarpone krém, jahody, poťah Smartflex Velvet, stencils - kráľovská glazúra, kvety - MMF. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 3.7.2016, 11:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
V retro štýle...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 2,5 kg... POSTUP PRÍPRAVY orechový korpus, karamelový krém, višňový džem, ganache z bielej čokolády, jedlý obrázok na fondane... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (7) posledné: 3.7.2016, 11:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Svadobná s vodopádom ruží...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 6,4 kg... POSTUP PRÍPRAVY Spodok: punčová Vrch: čokoládový korpus, višňový džem, falošný parížsky krém Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 11.6.2016, 11:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ľadové kráľovstvo...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 4 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, jahodový džem, pribináčik krém, jahody, poťah Smartflex Velvet, postavička Smartflex Flower, ozdoby - bielková poleva OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 11.6.2016, 11:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Malé penové srdiečko...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 1,8 kg... POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 11.6.2016, 11:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 451-460) | << predošlé 1,.,41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51,.,115 ďalšie >> |