končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 356 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,36 ďalšie >> |
RYBY A DARY MORA |
Losos za 15 minutPOTREBNÉ PRÍSADY pravy losos, morska sol, paliva cervena paprika, oregano, korenie na ryby, tymian, mlete cierne korenie, olivovy olej, varene zemiaky, maslo, rukola, salat, zelenina kto co ma rad a petrzlenova vnat a nakoniec pokvapkat citronom, chcela som este grilovanu cukinu, ale nechcelo sa mi a lahke jedlo hotove. POSTUP PRÍPRAVY lososa nakrajat, osolit, trosku oregana, zmes na ryby, cervenu mletu papriku, na olivovom oleji opiect, uvarit zemiaky poliat preprazenym maslom a zvysok vidite. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Margareta M. (Lizatko1009) ID 125378 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Losos so Zapekanymi cestovinkami 5*****POTREBNÉ PRÍSADY Losos: čerstvý filet z lososa, soľ, čierne mleté korenie Cestovinky: kolienka, cibula, brokolica, mrkva, cuketa, bambino, slahacka, vajce, sol, struhany syr na zapekanie POSTUP PRÍPRAVY Velmi jednoduchy a chutny receptik:) Staci 1 hrniec, 1 panvica, 1 miska a 1 pekac. 1. Uvarime si cestoviny a ihned po precedeni do nich vytlacime cele Bambino. 2. V hlbokej panvici osmazime nadrobno posekanu cibulku, mrkvu a po chvilke k nim pridame aj na drobnucko rozobratu brokolicu a cukinu. 3. Ked mame zmes v panvici hotovu, spojime ju s cestovinami, dobre premiesame a vysypeme na pekac. Zalejeme zmesou zo slahacky, vajicka, soli posypeme struhanym syrom. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Zuzana S. (Sjuzicka) ID 227139 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 11.6.2012, 14:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Rybie filé zapečené so špenátom a syromPOTREBNÉ PRÍSADY 150 g baby špenátu, 85 g krémového syra (ja som použila bylinkovú Philadelphiu), 1 lyžica olivového oleja, 2 kúsky ryby, 1 paradajka, 2 lyžice strúhaného parmezánu, soľ, mčk POSTUP PRÍPRAVY Recept z apetitu, neskutočne dobrá chuť. Rozpis je pre dve osoby. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (23) posledné: 13.3.2013, 18:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Úúúžasný krevetový šalátPOTREBNÉ PRÍSADY šalát rukola, taliansky šalát, rajčiny, cibuľa, cesnak, maslo, krevety, soľ. Dresing: horčica, med, balzamikový ocot, olivový olej POSTUP PRÍPRAVY Ja ako prvé rozpustím na panvici maslo a na ňom opečiem na plátky nakrájaný cesnak (3-4 strúčiky), usmažím do zlatista, potom pridám umyté mrazené krevety (bez panciera a oberiem chvosty), takto posmažíme cca 15 minút, do chrumkava... pred koncom posolíme. Zatiaľ, kým sa varia dusia krevety, pripravujem šalát. Netreba ničím podlievať, lebo krevety pustia šťavu. Na tenké plátky nakrájam cibuľku (polmesiačiky), dáme do veľkej sklenenej misy, pridáme pokrájané rajčiny, šalát rukolu a taliansky šalát (veľkosťou je ako rukola, len mäkkší - oba dostať kúpiť v Lidli). Nakoniec polejeme dressingom. Príprava desingu: robím od oka... cca 1,5-2 ČL medu, 1,5-2 ČL horčice, 1,5-2 PL balzamikového octu a 3 PL olivového oleja... poriadne rozmiešame a polejeme šalát, ktorý potom dôkladne premiešame. Na tanier pridáme k šalátu hotové krevety. Je to strááášne dobré jedlo, ktoré aj nasýti a pritom nemusíte mať pocit viny :)) Keď budem robiť najbudúce, pofotím a pridám foto. Dobrú chuť! ,o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Ingrid B. (Incika) ID 161443 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 8.2.2013, 12:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Filé na cesnaku a zelerové hranolky ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY Filé * cesnak * mletá čer. paprika * olej * zeler * POSTUP PRÍPRAVY Zelerové hranolky sú podľa A. Mačingovej. Zeler je bohatý na vitamíny a minerály a je to silný antioxidant. Vyskúšajte je to lahôdka. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 10.6.2012, 21:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Cestoviny s krevetami (Tagliatelle s krevetovou omackou)POTREBNÉ PRÍSADY * 300 - 400 g mrazenych alebo chladenych malych kreviet (predvarene, osupane) * 50 g masla * polovica citrona * 500 ml paradajkoveho pyre (passata) * 250 - 300 ml smotany na slahanie * 3 strucky cesnaku * sol * cierne korenie * petrzlenova vnat (susena ale cerstva je najlepsia) * 500 g cestovin Tagliatelle * Syr Parmezan na postruhanie na vrch POSTUP PRÍPRAVY Vo woku (alebo hrnci) si roztopime 50g masla, pridame 300 - 400 g kreviet (ja pouzivam mrazene), miesame a pockame kym sa nam rozmrazia a tym pustia trochu stavy, jemne posolime a vytlacime polovicu citrona, nechame este 2 min. povarit, nemusime dlhsie lebo krevetky su uz predvarene. Pridame 500 ml. paradajkoveho pyre (passaty) a pomiesame, pockame kym zovrie a pridame 250 - 300 ml. smotany na slahanie. Povarime asi 5 min. a dochutime ciernym korenim, solou a petrzlenovou vnatou. Na koniec este pretlacime 3 strucky cesnaku a mozeme odstavit, omacka je pripravena. Podavame s cestovinami Tagliatelle a postruhanym Parmezanom a navrch este mozeme opat ozdobit a dochutit cerstvymi listkami petrzlenu. Dobru chut! Je to vyborne! Prvy krat som sa velmi bala takejto kombinacie s krevetami ale uz vyse 2 rokov to pravidelne varim a oblizujeme sa vsetci. :) Dufam ze Vam bude chutit. Tesim sa na komentare. :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Tina G. (tinna333) ID 26976 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 18.5.2012, 16:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Losos a šafránové zemiakyPOTREBNÉ PRÍSADY Filety lososa, korenie, soľ, bylinková soľ (mlynček), citrón, prosciutto (alebo schwarzvaldskú šunku, alebo nič:-)zemiaky, maslo, šafrán a ďaľšie koreniny - čo dom dá. mrkvu, brokolicu, chilly omáčku, soyovú omáčku. POSTUP PRÍPRAVY Lososa zamotaného v prosciutte máme u nás veľmi radi, je to náš overený vianočný recept :-) so zemiakmi a zeleninou som dnes troška experimentovala, ale mojim chlapom tak chutilo, že ma prinútili zapísať si recept.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Paola W. (Velcikova) ID 9522 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Krevetovo smotanová omáčka s cestovinamiPOTREBNÉ PRÍSADY krabie tyčinky + šľahačková smotana + citrón + mleté biele korenie + soľ + vegeta + biele víno + mrazené krevetky + cibuľa + olivy + tvrdý syr (najlepšie eidam) + bazalka + olivový olej + rybacie korenie + oregano + sušený cesnak POSTUP PRÍPRAVY -na olivovom oleji sprudka opražíme trochu cibuľky nakrájanej na kocky, olivy na plátky, krabie tyčinky (v kuse, nekrájame, počas varenia potom varechou rozoberieme na plátočky) a krevetky -podusíme 5 minút pod pokrievkou -pokvapkáme citrónovou šťavou -osolíme, okoreníme všetkými koreninami a podlejeme bielym vínom -prikryjeme a opäť 5 minút podusíme -rozoberieme krabie tyčinky na rezančeky -zalejeme smotanou a necháme zovrieť -pridáme na kocky nakrájaný syr, necháme rozpustiť a odstavíme Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) saska z. (saskazimova) ID 229310 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 5.3.2014, 3:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Filé v syrovom cestíčku so šampiňonmi.POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg rybie filé, šampiňony, 20 dkg tvrdý syr,citrón, 3 vajcia, soľ, ml.čierne korenie / môže byť petržlen.vňať POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Katarína U. (kacena65) ID 86546 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 3.3.2013, 13:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pečený pstruh s pečenými zemiakovými dukátikmiPOTREBNÉ PRÍSADY 4 kspstruhy 150 gmúka hladká 4 PLsmotana kyslá 2 kscitrón 30 gsoľ 200 gmaslo olej vňať petržlenová POSTUP PRÍPRAVY Postup receptu\r\nPstruhy osolíme, obalíme do hladkej múky, poukladáme na plech, potrieme roztopeným maslom alebo olejom, pokvapkáme polovičkou citróna. Pečieme v rúre. Teplota asi 180 stupňov Celzia, čas pečenia závisí od veľkosti pstruha. \r\nVhodná príloha dukátiky: Očistené surové zemiaky nakrájame na kolieska, posypeme korením na zemiaky alebo drvenou rascou, pokvapkáme olejom, všetko spolu vymiešame v miske, vysypeme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie, a v rúre upečieme do červena pri teplote 180 stupňov Celzia 30 minút. Hodí sa kyslá smotana. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarina H. (penelope10) ID 45813 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 28.2.2013, 20:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 356 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,36 ďalšie >> |